ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Singapore Airlines: Διαμονή στην Σιγκαπούρη από...1 ευρώ

Η Singapore Airlines, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σιγκαπούρης (STB) και το Αεροδρόμιο Changi, προσφέρει σε όλους τους επιβάτες το πακέτο Fabulous Singapore Stopover με το οποίο το κόστος για τη πρώτη νύχτα διαμονής στη Σιγκαπούρη θα είναι μόνο ένα Ευρώ!

Singapore Airlines: Διαμονή στην Σιγκαπούρη από...1 ευρώ

Με στόχο να ενισχύσει τον τουρισμό στον δύσκολο καιρό της οικονομικής κρίσης, η προσφορά Fabulous Singapore Stopover της Singapore Airlines, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε μια στάση στη Σιγκαπούρη ουσιαστικά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Στο πακέτο περιλαμβάνονται αποκλειστικές προσφορές για τη διαμονή σε ξενοδοχεία, τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο και την είσοδο σε ορισμένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της Σιγκαπούρης.

Σε κάθε επιβάτη θα προσφερθούν κουπόνια του αεροδρομίου Changi αξίας 10 Δολαρίων Σιγκαπούρης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια του αεροδρομίου. Οι επιβάτες μπορούν να λάβουν αυτά τα κουπόνια, προσφορά της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας της Σιγκαπούρης (CAAS), στα ειδικά γκισέ της Singapore Airlines κατά την άφιξη τους Σιγκαπούρη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο Changi και να κάνουν απεριόριστη χρήση της υπηρεσίας “Hop-On Bus” της Singapore Airlines – κλιματιζόμενα λεωφορεία που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να επισκεφτούν πάνω από 20 σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της Σιγκαπούρης.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε αξιοθέατα όπως το νησί Sentosa, ο Ζωολογικός Κήπος της Σιγκαπούρης, το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομίας Malay Heritage Centre, ο Εθνικός Κήπος National Orchid Garden, το Μουσείο Peranakan, το Πάρκο Πτηνών Jurong Bird Park καθώς και η δυνατότητα περιήγησης του ποταμού της Σιγκαπούρης με παραδοσιακές βάρκες.

Στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνονται:
* 50% έκπτωση για δείπνο σε επιλεγμένα εστιατόρια ξενοδοχείων
* Μια προπληρωμένη τηλεφωνική κάρτα κινητού τηλεφώνου της SingTel την οποία οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τηλεφωνήματα και
* Εκπτώσεις σε καταστήματα, εστιατόρια, τουριστικά αξιοθέατα, τουριστικές περιηγήσεις και στην ενοικίαση αυτοκινήτων με τη χρήση της Κάρτας Επιβίβασης της Singapore Airlines.

Το πακέτο ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2009 και με ένα μόνο ευρώ για την πρώτη νύκτα διαμονής μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα έξι ξενοδοχείων. Αν θέλετε περισσότερη πολυτέλεια μπορείτε να μείνετε σε άλλα ξενοδοχεία με τιμές που ξεκινάνε για την πρώτη διανυκτέρευση από 15, 23 και 31 Ευρώ αντίστοιχα το δίκλινο.

Καλλιρρόης 103
Αθήνα
Τηλ : 210/3728000

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v