Η Ελλάδα από ψηλά σε εντυπωσιακά drone videos

Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η Ελλάδα ζωγραφιά, κι αν δεν πιστεύεις εμάς αυτά τα εκπληκτικά βίντεο που τραβήχτηκαν από drone σίγουρα θα σε πείσουν.
Η Ελλάδα από ψηλά σε εντυπωσιακά drone videos
Λίγα πράγματα στο YouTube είναι εντυπωσιακότερα από τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί με drone και δείχνουν ομορφιές της Ελλάδας από εκείνη την οπτική γωνία που δεν τις έχεις ξαναδεί ποτέ σου –γιατί στην καθημερινότητα είσαι πολύ χαμηλά και στα αεροπλάνα πολύ ψηλά. Για του λόγου μας το αληθές, σου συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα.

Θα ξεκινήσουμε από τις… Μπαχάμες της Ελλάδας, τα Λιχαδονήσια της Εύβοιας, την ανακάλυψη των οποίων πολύς κόσμος χρωστάει στο συγκεκριμένο drone video, του haanity, που έγινε viral πριν από μερικά χρόνια.



Αν υπάρχει ένα νησί που μοιάζει φτιαγμένο για drone video, αυτή είναι η Λευκάδα. Και ο γύρος του νησιού του Up Drones το αποδεικνύει περίτρανα.



Κι εκεί που έλεγες πως η Σαντορίνη δεν μπορεί να γίνει πιο μαγική… Τη βλέπεις από ψηλά και αλλάζεις γνώμη



Εικόνες που κόβουν την ανάσα συγκεντρώνει από το Φαράγγι του Βίκου αυτό το μαγικό βίντεο του Greece Party



Και στην ίδια γεωγραφική γειτονιά, η Δρακόλιμνη της Τύμφης, πάνω από το Πάπιγκο, σε ένα βίντεο από το Lost Greece που κόβει την ανάσα.



Σαν την Χαλκιδική (ειδικά αν την κοιτάς από ψηλά) δεν έχει



Η μαγεία της Λακωνίας σε ένα υπέροχο ταιδιωτικό βίντεο, που έχει τόσο τη ματιά του drone όσο και την «γήινη» οπτική του σκηνοθέτη George Ant.



Αν αυτό το κείμενο δεν σε έπεισε τελικά να πας Λήμνο, αυτό το βίντεο του Aerial Productions σίγουρα θα το κάνει.



Ένα χορταστικό, σχεδόν 14λεπτο βίντεο με τις ομορφότερες γωνιές της Κρήτης όπως φαίνονται από ψηλά, από το Drone Snap



Και η Ακρόπολη όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v