Διακοπές σε ονειρεμένα μέρη… και πόσο κοστίζουν

Στο Μπαλί, τις Σεϋχέλλες, τις Μαλδίβες και άλλα εξωτικά μέρη μακρινά θέλουμε να βρεθούμε. Και να πόσο θα κοστίσει αυτό.
Διακοπές σε ονειρεμένα μέρη… και πόσο κοστίζουν
Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο να κάνουν εκείνα τα σπιτάκια που στηρίζονται σε πασσάλους μέσα στο νερό; Ονειρεύεσαι κι εσύ ότι μια μέρα θα πας για τρέλες στις Σεϋχέλλες; Εδώ είμαστε εμείς, να σου πούμε πόσο κοστίζει το όνειρο –τι ποσοστό των χρημάτων που θα κερδίσεις από το Τζόκερ θα χρειαστείς, δηλαδή.

Στις Σεϋχέλλες



Ναι, από τις τρέλες θα ξεκινήσουμε. Γιατί ποιος δεν ονειρεύεται παραλίες με λευκή άμμο και κοκοφοίνικες, σμαραγδένια νερά και κοκτέιλ με ομπρελίτσες κάτω από τον ουρανό με τ’ άστρα; Ε λοιπόν, οι Σεϋχέλλες δεν είναι τόσο εξωπραγματικά ακριβές όσο ενδεχομένως φαντάζεσαι. Δες ας πούμε αυτό εδώ το πακέτο του Pyramis Travel, που ξεκινά από 1370€ το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις σε 4άστερο ξενοδοχείο με θέα θάλασσα και ημιδιατροφή, πτήσεις πήγαινε-έλα, ταξιδιωτική ασφάλεια και φόρους αεροδρομίων. Αν θες να μείνεις περισσότερες μέρες γίνεται, με 150€ έξτρα ανά διανυκτέρευση.

Στις Μαλδίβες



Μίνι μάθημα γεωγραφίας: Παρ’ όλο που οι Σεϋχέλλες ανήκουν γεωγραφικά στην Αφρική και οι Μαλδίβες στην Ασία, οι δυο τους γειτονεύουν (σχετικά) στον Ινδικό Ωκεανό, πράγμα που τις κάνει εξίσου εξωτικές. Ωραιότατο πακέτο για 5 διανυκτερεύσεις στις Μαλδίβες βρήκαμε με το Cosmorama, στην τιμή των 1.286€ (886€ συν 400€ για φόρους) το άτομο. Περιλαμβάνονται πτήσεις πήγαινε-έλα και 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τις επιλογής σας –δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ

Στη Γη του Πυρός



Καλές οι παραλίες με τη λευκή την άμμο, αλλά εσύ θέλεις περιπέτεια, θέλεις να δεις την άκρη του κόσμου, θέλεις να φτάσεις κοντά στην Ανταρκτική, στη μυθική Γη του Πυρός. Και για σένα έχουμε πακετάκι, βεβαίως, πολύ φτηνό δεν θα σου βγει, αλλά εδώ μιλάμε για ταξίδι ζωής, οπότε δώσε βάση: Ατομικό ταξίδι, όχι με γκρουπ δηλαδή, εσύ και το έτερό σου ήμισυ ας πούμε, 8 νύχτες στο Μπουένος Άιρες και την Παταγονία, με όλα τα πήγαινε-έλα μέσα, 3 εσωτερικές πτήσεις, 4 διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες και 4 στην Παταγονία, είσοδο στα εθνικά πάρκα και κρουαζιέρα στη διώρυγα Beagle στα 2.430€ το άτομο μαζί με φόρους. Δες λεπτομέρειες εδώ.

Στον Μαυρίκιο



Μια σταλιά νησάκι στην αγκαλιά του Ινδικού Ωκεανού, που φημίζεται για τα σμαραγδένια νερά του και τις παραλίες με την ολόλευκη άμμο. Ο Μαυρίκιος είναι όλα όσα κάνεις εικόνα όταν σκέφτεσαι «εξωτικό προορισμό», κι είναι επίσης αυτός για τον οποίο ο Marc Twain είπε πως «νομίζεις ότι ο Μαυρίκιος δημιουργήθηκε πρώτος, κι ο Παράδεισος δεύτερος. Και ότι ο Παράδεισος αντέγραψε τον Μαυρίκιο». Ωραιότατο πακέτο για 5 διανυκτερεύσεις στον Μαυρίκιο βρήκαμε στο Caravel Travel, με 1.490€. Περιλαμβάνει φόρους, πτήσεις, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογές σας, και όλα τα πήγαινε-έλα στα αεροδρόμια. Λεπτομέρειες εδώ

Στο Μπαλί



Δεν θέλουμε να μπερδεύεσαι, μπορεί να είναι τόσο εξωτικό όσο τα προηγούμενα, όμως το Μπαλί είναι πιο μακριά, είναι νησί της Ινδονησίας, στον Ινδικό Ωκεανό, ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ασία όπως κοιτάς τον χάρτη. «Ατέλειωτες παραλίες με φοίνικες και χρυσή αμμουδιά, ψηλά βουνά, ενεργά ηφαίστεια, πυκνή ζούγκλα, μαγευτικοί ορυζώνες, μικρά παραδοσιακά χωριά». Έτσι περιγράφει το Μπαλί το Versus Travel, που υπόσχεται να σε πάει εκεί με 810€ το άτομο. Η τιμή περιλαμβάνει φόρους, πτήσεις με Qatar Airways, 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό και τα πήγαινε-έλα στο αεροδρόμιο. Το ταξίδι είναι ατομικό, όχι με γκρουπ δηλαδή, είσαι ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι θέλεις. Λεπτομέρειες εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v