Επιβάτης αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης

Επεισοδιακή ήταν η πτήση 3814 της Southwest Airlines, αφού μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος, το FBI προχώρησε στη σύλληψη άντρα που αυνανιζόταν κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Επιβάτης αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης
Απρόσμενες εξελίξεις είχε η πτήση 3814 της Southwest Airlines από το Σιάτλ στο Φοίνιξ, καθώς μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος ένας επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία… ότι αυνανίστηκε τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Antonio Sherrodd McGarity τέθηκε υπό ομοσπονδιακή κράτηση ως ύποπτος για άσεμνες πράξεις σε αεροσκάφος – κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 90 ημερών, ενώ η Southwest Airlines τον έχει πλέον συμπεριλάβει στη λίστα ανεπιθύμητων, πράγμα που σημαίνει ότι του έχει απαγορευτεί για το υπόλοιπο της ζωής του να ταξιδεύει με τη συγκεκριμένη αερογραμμή.

Στην κατάθεση του στο FBI, ο McGarity φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυνανίστηκε στο αεροπλάνο, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι η επιβάτης που καθόταν δίπλα του δεν ενοχλήθηκε, αλλά τον φωτογράφιζε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο McGarity αποκοιμήθηκε, η γυναίκα ενημέρωσε το πλήρωμα για το περιστατικό και την οδήγησαν σε άλλο κάθισμα.

Ο McGarity είπε στους ομοσπονδιακούς ότι ρώτησε τη γυναίκα δίπλα του αν την ενοχλούσε να αυνανίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα είπε ‘δεν πειράζει’», σχολιάζοντας ότι δεν θεώρησε πως η συνεπιβάτης του θα ένιωθε «άβολα».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v