Εταιρεία σου δίνει 85.000 δολάρια για να ταξιδέψεις σε όλον τον πλανήτη

Μια ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει 85.000 δολάρια σε όποιον προτίθεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για έναν χρόνο.
Εταιρεία σου δίνει 85.000 δολάρια για να ταξιδέψεις σε όλον τον πλανήτη
Η ασφαλιστική εταιρεία Insuranks αναζητά άτομο το οποίο να θέλει να ταξιδεύει διεθνώς τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, κάθε μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο, και να γράφει για για όσα είδε και έζησε σε κάθε προορισμό, αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες από τις εμπειρίες του στα social media.

Εκτός των 85.000 δολαρίων, σε κάθε ταξίδι θα δίνονται 2.000 δολάρια για κάθε πτήση, 3.000 δολάρια για διαμονή, 600 δολάρια για σίτιση, 1.000 δολάρια για δραστηριότητες και 500 δολάρια για ενοικίαση οχημάτων. Προϋπόθεση θα είναι φυσικά να προωθεί και να διαφημίζει τα ασφαλιστικά πακέτα της Insuranks όπου κι αν βρίσκεται.

Οι ενδιαφερόμενοι, στην ηλεκτρονική τους αίτηση θα πρέπει να συμπεριλάβουν ένα σύντομο βίντεο 60 δευτερολέπτων, όπου θα εξηγούν γιατί αυτή είναι δουλειά των ονείρων τους. Το βίντεο θα πρέπει να αναρτήσουν και στον λογαριασμό τους στο Instagram, προσθέτοντας με επισήμανση φίλους και συγγενείς που θεωρούν επίσης πιθανούς υποψήφιους. 

Για να γίνει κανείς δεκτός θα πρέπει φυσικά να είναι άνω των 18 ετών και να διαθέτει έγκυρο διαβατήριο. Η εταιρεία λέει πως θα επιλέξει την πιο «δημιουργική» αίτηση.

Υπάρχει μόνο μία θέση κενή και οι αιτήσεις «κλείνουν» στις 31 Ιανουαρίου.

Αιτήσεις εδώ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v