Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων με τις κάρτες Aegean Bonus Visa

Όλοι θέλουμε να ταξιδέψουμε ξανά, για να εξερευνήσουμε νέους τόπους και να αγαπήσουμε νέα μέρη.
Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο αποκλειστικών προνομίων με τις κάρτες Aegean Bonus Visa

Όλοι ονειρευόμαστε να κάνουμε ένα ταξίδι… να γνωρίσουμε νέους τόπους ή να απολαύσουμε αγαπημένα μέρη. Με τις κάρτες Αegean Bonus Visa μπορούμε και με το παραπάνω! Γιατί για την AEGEAN και την Alpha Bank, δεν έχει σημασία μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι καθαυτό. Οι κάρτες Αegean Bonus Visa Debit, Aegean Bonus Visa και Aegean Bonus Visa Premium φροντίζουν να απολαμβάνουμε το ταξίδι, εξασφαλίζοντας μια σειρά από μοναδικά προνόμια, που αναβαθμίζουν την εμπειρία και την ποιότητά του!Το διαβατήριο για αποκλειστικά προνόμια και απόκτηση μιλίων αναβάθμισης και εξαργύρωσης εύκολα και γρήγορα, βρίσκεται σε όποια κάρτα Aegean Bonus Visa και αν επιλέξετε! Γιατί, με τις κάρτες Aegean Bonus Visa έχετε όλα τα προνόμια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank συν του Miles+Bonus, του Προγράμματος Επιβράβευσης της AEGEAN και της Olympic Air. Αλλά μαζί με αυτά, έχετε και την αποκλειστική δυνατότητα να μετατρέπετε τους Bonus πόντους σας εύκολα, σε μίλια εξαργύρωσης! 

Tα πλεονεκτήματα για εσάς όμως, δεν σταματούν εδώ! Πώς όμως θα κάνουμε το κάθε ταξίδι μας πιο συναρπαστικό; Κλείνοντας τα εισιτήρια μας με μια από τις κάρτες Aegean Bonus Visa απολαμβάνουμε ταξιδιωτικά και τραπεζικά προνόμια:

Με την Αegean Bonus Visa Debit κερδίζετε δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση σε κάθε ταξίδι για το οποίο η αγορά εισιτηρίων έχει πραγματοποιηθεί με τη συγκεκριμένη κάρτα και απολαμβάνετε δωρεάν ενημέρωση για όλες τις συναλλαγές που κάνουμε με την κάρτα με την υπηρεσία Alpha Alerts.

Η Αegean Bonus Visa, προσφέρει όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa Debit και επιπλέον, κουπόνια δωρεάν αποσκευής (έως 23kg) και δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Fast Track, εκπτωτικό κουπόνι αγορών για μία πτήση, ενώ προβλέπει διευκολύνσεις όπως: δωρεάν χρήση της υπηρεσίας Alpha Alerts καθώς και τη δυνατότητα άτοκων δόσεων για συναλλαγές εντός AEGEAN ή στο εξωτερικό. 

Ενώ για premium προνόμια η Aegean Bonus Visa Premium προσφέρει στους κατόχους της ένα αποκλειστικό πακέτο με όλα τα προνόμια της Αegean Bonus Visa και επιπλέον: δωρεάν εισιτήριο συνοδού για πτήσεις εσωτερικού και διεθνείς, κουπόνια δωρεάν επιλογής Upfront θέσης, εκπτωτικό κουπόνι αγορών για μία πτήση, την υπηρεσία VISA Luxury Hotel και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης προσφορών, μέσω των διεθνών συνεργατών της VISA. 

Ετοιμαστείτε για άμεση «επιβίβαση» με κάρτες Aegean Bonus Visa: διατίθενται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/cards (πιστωτικές) ή μέσω της υπηρεσίας myAlpha Web (χρεωστική κάρτα).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v