Δωρεάν διακοπές έως 10 νύχτες για 600.000 Έλληνες

Μήπως δικαιούσαι φέτος δωρεάν διακοπές; Δες τα κριτήρια του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού και βάλε υπενθύμιση για να κάνεις αίτηση.
Δωρεάν διακοπές έως 10 νύχτες για 600.000 Έλληνες
Το φετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ παρέχει τόσο σε ανέργους όσο και σε εργαζόμενους έως και δέκα διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, καθώς και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι αιτήσεις θα ανοίξουν στα μέσα Ιουνίου, και τα ταξίδια θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2021 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022. Όσοι πήραν πέρυσι voucher κοινωνικού τουρισμού που δεν χρησιμοποίησαν, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν φέτος, μέχρι και το τέλος Ιουλίου.

Για να κάνεις αίτηση, θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει είτε τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας τον τελευταίο χρόνο, ή τουλάχιστον δύο μήνες κατά τους οποίους λάμβανες επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Δικαιούχοι είναι επίσης οι εγγεγραμμένοι στο ειδικό μητρώο ανέργων ΑμΕΑ του ΟΑΕΔ (άσχετα αν λαμβάνουν ή όχι επίδομα) και όσοι έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 30.000€.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έως 6 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε τουριστικό κατάλυμα στην Ελλάδα, οι οποίες μπορούν να γίνουν έως και 10 αν επιλέξεις να πας στη Λέρο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο ή τον Έβρο, συν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όπου απαιτούνται.

Οι αιτήσεις ανοίγουν μέσα Ιουνίου, βάλε υπενθύμιση και μείνε συντονισμένος/η, θα σου το θυμίσουμε κι εμείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v