Η Σκόπελος στα καλύτερα μυστικά νησιά του κόσμου!

Το Travel + Leisure ανακήρυξε τη Σκόπελο ένα από τα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου. Δικαίως, αν μας ρωτάτε.
Η Σκόπελος στα καλύτερα μυστικά νησιά του κόσμου!
Ένα από τα κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου είναι η Σκόπελος, αποφάνθηκε το κορυφαίο αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure σε πρόσφατο δημοσίευμά του.

Συγκεκριμένα, η Σκόπελος καταλαμβάνει την 6η θέση της λίστας, για τα ειδυλλιακά τοπία της, τα γραφικά σοκάκια, τα ταβερνάκια με τις μπλε στέγες και το πλήθος Βυζαντινών εκκλησιών. Η περιγραφή ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα πως δεν είναι τυχαίο ότι το νησί επελέγη για την κινηματογραφική μεταφορά του πολυαγαπημένου μιούζικαλ "Mamma Mia".

Την ίδια στιγμή, οι λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού στην Ευρώπη συστήνουν το ναυάγιο «Χριστόφορος» στη Σκόπελο, ως ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα σύγχρονα ναυάγια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σχετικά με τις παραπάνω διακρίσεις, η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου εξηγεί ότι "Mamma Mia!, καταδύσεις, πεζοπορία, γάμοι, γαστρονομία και μοναστήρια είναι μερικά μόνο από τα σημεία του προορισμού που αναδεικνύουμε ως Δήμος και που ταιριάζουν απόλυτα με τις νέες τάσεις της εποχής μας. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις του προορισμού αλλά και τα πρώτα μηνύματα που δεχόμαστε από τουρίστες και ταξιδιωτικά γραφεία για το 2021".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v