Βρετανικά ΜΜΕ: Η Νάξος είναι η βασίλισσα των παραλιών

Ως το καλύτερο ελληνικό νησί για παραλίες ανακήρυξε τη Νάξο το κορυφαίο βρετανικό μέσο Conde Nast Traveller.
Βρετανικά ΜΜΕ: Η Νάξος είναι η βασίλισσα των παραλιών
Το ξέραμε, τώρα το επιβεβαιώνει και λίστα από το εξωτερικό. Το Βρετανικό Conde Nast Traveller, που διαμορφώνει την ταξιδιωτική τάση παγκοσμίως, ανακήρυξε τη Νάξο ως το καλύτερο Ελληνικό νησί για παραλίες σε λίστα που εξέδωσε για το 2020 και μπορείτε να δείτε εδώ

Το άρθρο δεν παραλείπει επίσης να εκθειάσει τη γαστρονομική μαγεία του προορισμού, ενώ παρομοιάζει τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες του νησιού με «ορυχεία χρυσού».

Η τιμητική αυτή διάκριση για το νησί δεν είναι η πρώτη από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατα, η Νάξος κατέλαβε την πρώτη θέση στην λίστα της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard με τα εντυπωσιακότερα ελληνικά νησιά, με τις παραλίες να διαδραματίζουν και πάλι καθοριστικό ρόλο στην αξιολόγηση της ταξιδιωτικής συντάκτριας. 

«Ζούμε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι με πολλές δυσκολίες, ωστόσο οφείλουμε να διατηρούμε τη ψυχραιμία και αισιοδοξία μας και να συνεχίζουμε μεθοδικά με στοχευμένες δράσεις το χτίσιμο του ονόματος του προορισμού ως εξαιρετικής, ποιοτικής και ασφαλούς λύσης για διακοπές», δήλωσε σχετικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς σχετικά με τις έγκαιρες προσπάθειες του Δήμου για τη συστηματική ενημέρωση ταξιδιωτικών οργανισμών και διεθνών ΜΜΕ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ--ΜΠΕ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v