Πόσο κάνουν τα αεροπορικά του εσωτερικού;

Πόσο κοστίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο για Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη και άλλους ελληνικούς προορισμούς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο;
Πόσο κάνουν τα αεροπορικά του εσωτερικού;
Για τις τιμές των ακτοπλοϊκών (που είναι κατά τι μειωμένες, χάρη στον νέο ΦΠΑ) τα είπαμε εδώ. Μήπως όμως συμφέρει περισσότερο, ειδικά για τα πιο απομακρυσμένα νησιά σαν τη Ρόδο, να πάρεις αεροπλάνο;

Ένα γρήγορο update με τα τελευταία νέα πρώτα: Οι πτήσεις του εσωτερικού έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, ενώ οι πτήσεις από το εξωτερικό προσγειώνονται ως τις 15 Ιουνίου μόνο στην Αθήνα. Εκτός από την Aegean/ Olympicair στο εσωτερικό πετά επίσης η Sky Express, και η low cost Volotea, που κάνει φέτος δυναμική είσοδο στην αγορά του εσωτερικού, με δρομολόγια από Αθήνα για Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Ηράκλειο και Κέρκυρα, και σούπερ προσφορές από 9€ one way. Επίσης, στις 23 Ιουνίου ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη και η Ellinair.

Για Σαντορίνη πετά η Aegean με 80€ πήγαινε-έλα όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, η Sky Express με 90€, και η Volotea που έχει τη σούπερ προσφορά των 9€ one way στο τέλος Αυγούστου, με το σύνολο πήγαινε-έλα να βγαίνει 42€. Ακόμα καλύτερη, στα 30€ είναι η τιμή της στα μέσα Ιουλίου (δες το ημερολόγιο εδώ)

Για το Ηράκλειο της Κρήτης η καλύτερη τιμή της Aegean είναι στα 80€ τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, της Sky Express στα 91€ (πήγαινε-έλα πάντα) και της Volotea στα 40€ τον Ιούλιο και 42€ μετά τα μέσα Αυγούστου.

Για Ρόδο η Aegean πετά με 80€ σε διάφορες ημερομηνίες του Ιουλίου και του Αυγούστου (δες εδώ το ημερολόγιο με τους χαμηλότερους ναύλους ανά μήνα) και η Volotea από 38€ τον Ιούλιο και από 45€ τον Αύγουστο, προς τα τέλη.

Για Κέρκυρα η Aegean θέλει 80€ πήγαινε-έλα Ιούλιο και Αύγουστο, οι τιμές της Sky Express ξεκινούν από 89€ και της Volotea από 60€ τον Ιούλιο, από 70€ τον Αύγουστο.

Για Θεσσαλονίκη η Aegean ξεκινά από 80€ σχεδόν όλες τις μέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου, και η Ellinair (που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, θυμίζουμε) από 87€ στις αρχές Ιουλίου, και από 94€ στα τέλη Αυγούστου.

Για Ικαρία η Aegean ξεκινά από 82€ συγκεκριμένες ημερομηνίες του Ιουλίου και του Αυγούστου, ενώ στη Sky Express η καλύτερη τιμή που βρήκαμε για τον Ιούλιο είναι στα 114€.

Για Μυτιλήνη έχει η Aegean προσφορά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες του Ιουλίου (δες τις εδώ) στα 80€ και η Sky Express στα 105€, επίσης συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα δεις εδώ

Για τη Μύκονο η καλύτερη τιμή που βρήκαμε είναι αυτή της Volotea στα 40€ σχεδόν όλο τον Ιούλιο, και στα 60€ την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου. Η Aegean πετά στο νησί των ανέμων με εισιτήρια που ξεκινούν από τα 79€ τον Ιούλιο και από τα 77€ μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Για την Κάρπαθο, που το αεροπλάνο είναι μάλλον μονόδρομος εκτός αν συμπαθείς τα 14ωρα στο πλοίο, η Aegean έχει την καλύτερη τιμή του Ιουλίου στα 106€ και του Αυγούστου στα 152€. Στα 94€ βρήκαμε την καλύτερη τιμή για τον Ιούλιο με την Sky Express και στα 104€ για τον Αύγουστο.

Για Καβάλα (από την οποία πας εύκολα Θάσο και Σαμοθράκη) η Aegean έχει προσφορά στα τέλη Ιουλίου και σε διάφορες ημερομηνίες του Αυγούστου 80€. Άλλος δεν πετάει, μονόδρομος.

Για Χανιά οι τιμές της Aegean ξεκινούν από 80€ και τους δύο καλοκαιρινούς μήνες, ενώ της Sky Express από 105€ τον Ιούλιο και από 107€ τον Αύγουστο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v