ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Σούπερ ταξιδιωτικά πακέτα για τον Φεβρουάριο

Και καρναβάλι στη Βενετία έχουμε, και εξωτικό Μαρακές, και τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στη Λισσαβώνα, και καλές τιμές από 425€ όλα πληρωμένα.

Σούπερ ταξιδιωτικά πακέτα για τον Φεβρουάριο

της Ηρώς Κουνάδη

Ακόμα και για τους ορκισμένους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, υπάρχουν περιπτώσεις που τα ταξιδιωτικά πακέτα συμφέρουν. Το Καρναβάλι της Βενετίας και άλλα μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Η Λισσαβώνα, με τα σταθερά ακριβά αεροπορικά της, άλλο ένα. Και τα ταξιδιωτικά πακέτα που ακολουθούν είναι φτιαγμένα για να μας βάλουν στον πειρασμό για ένα ταξιδάκι στην καρδιά του χειμώνα.

Η Βενετία, που λες, έχει στα μέσα Φεβρουαρίου το φημισμένο καρναβάλι της, και το Signature Travel φροντίζει να βρεθούμε εκεί με 399€ το άτομο (συν 175€ για φόρους, σύνολο 574€). Αναχώρηση 22 και επιστροφή 25 Φεβρουαρίου, για το πακέτο που περιλαμβάνει αεροπορικά, τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό, μεταφορές, ξενάγηση στη Βενετία και εκδρομή στη Βερόνα. Λεπτομέρειες εδώ.

Η Αλσατία είναι ένα μέρος μαγικό όλες τις εποχές του χρόνου, και το Versus Travel έχει για εκεί ένα τέλειο πακέτο με αναχώρηση στις 27 Φεβρουαρίου και κόστος 460€ (συν 230€ για φόρους, σύνολο 690€). Περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Hilton του Στρασβούργου, αεροπορικά, μεταφορές, ξεναγήσεις και εκδρομές στα χωριά της Αλσατίας. Λεπτομέρειες εδώ.

Η Πορτογαλία γενικώς, και η Λισσαβώνα ειδικότερα, είναι ως γνωστόν υπέροχη –και τα εν γένει ακριβά αεροπορικά της κάνουν την επιλογή του ταξιδιωτικού πακέτου εξαιρετικά συμφέρουσα. Το Smile Acadimos, λοιπόν, έχει ένα δελεαστικότατο πακέτο για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με αναχώρηση στις 28 Φεβρουαρίου, το οποίο ξεκινά από 515€ το άτομο (συν 145€ για φόρους, σύνολο 660€). Περιλαμβάνει αεροπορικά, ξενοδοχεία 4 αστέρων με πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις και μια ολοήμερη εκδρομή Σίντρα - Κασκάις - Εστορίλ - Κάμπο Ντα Ρόκα. Λεπτομέρειες εδώ

Μήπως θέλεις κάτι εξωτικό στην καρδιά του χειμώνα; Το Signature μας πάει Μαρακές, 4 ή 5 μέρες, από 425€ το άτομο, περιλαμβανομένων φόρων. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά με Ryanair (αλλά με βαλίτσες 20κιλες, συν τις γνωστές χειραποσκευές), ξενοδοχεία 4 ή 5 αστέρων με πρωινό και ημιδιατροφή και όλες τις μεταφορές. Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020. Λεπτομέρειες εδώ.

Εξωτικό είπαμε και θυμηθήκαμε πως… αν δεν έχεις πάει Κάιρο, δεν ξέρεις τι θα πει Ανατολή. Το Pyramis Travel, το λέει και το όνομά του, σε πάει να δεις τις Πυραμίδες, και το Κάιρο και την Αλεξάνδρεια, με 560€ (συν 200€ για φόρους, 760€ σύνολο) για 4 μέρες. Στο πακέτο περιλαμβάνονται αεροπορικά με Egyptair, ξενοδοχείο 5 αστέρων με πρωινό, δύο γεύματα, μεταφορές, ξεναγήσεις και είσοδο σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο. Λεπτομέρειες εδώ.

Στην Πράγα (επειδή η Πράγα είναι πάντα καλή ιδέα) μας πηγαίνει το Manessis Travel για 5 μέρες, με αναχώρηση στις 27 Φεβρουαρίου –ό,τι πρέπει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, που πέφτει φέτος 2 Μαρτίου αν δεν το έχεις προσέξει. Το κόστος είναι 545€ το άτομο (συν 150€ οι φόροι, 695€ το σύνολο) και στο πακέτο περιλαμβάνονται αεροπορικά, 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, τρία γεύματα εκ των οποίων ένα στην κρουαζιέρα στον Μολδάβα, μεταφορές και ξεναγήσεις στην Πράγα και στο Κάρλοβυ Βάρυ. Λεπτομέρειες εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το πρόβλημα είναι ότι το σεξ είναι μια δύναμη της φύσης, ενώ η λογική δεν είναι."

Ashleigh Brilliant, Βρετανός σκιτσογράφος & γνωμικογράφος

  • 1687 - Μερική καταστροφή του Παρθενώνα από βόμβα των Ενετών που πολιορκούσαν την Ακρόπολη.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2