Νέα Υόρκη με 309€ πήγαινε-έλα κανείς;

Απευθείας Αθήνα-Νέα Υόρκη πετά φέτος το καλοκαίρι η Norwegian, με τιμές που ξεκινούν από τα 169€ για απλή μετάβαση.
 

Νέα Υόρκη με 309€ πήγαινε-έλα κανείς;

Να σας συστήσουμε την Norwegian Airlines, βραβευμένη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων, η οποία καταφτάνει την 1η Ιουλίου στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να μας πετάξει απευθείας στο JFK της Νέας Υόρκης, και μάλιστα σε τιμές έκπληξη.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως οι τιμές θα ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Τσεκάροντας διάφορες ημερομηνίες στο site της, πετύχαμε ένα ωραιότατο 309€ πήγαινε-έλα, για αναχώρηση την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 και επιστροφή την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57€ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v