Τέλεια σπιτάκια στα ελληνικά βουνά

Αν θες να πάρεις την παρέα και να ξεφύγετε για ένα σαββατοκύριακο στο βουνό, βρήκαμε τέλεια σπιτάκια για να μείνετε.
 


Ένα σαββατοκύριακο στο βουνό πάντα φαντάζει ιδανικό. Ειδικά αν μαζέψεις μερικούς από τους πιο αγαπημένους σου φίλους – ή το ταίρι σου – για να περάσετε τέλειες στιγμές. Και επειδή μας αρέσει να σε βοηθάμε να τα κανονίζεις αυτά τα όμορφα σκηνικά, ορίστε μερικά τέλεια βουνίσια σπιτάκια που βρήκαμε.

Οι τιμές υπολογίζονται για δύο διανυκτερεύσεις στο τριήμερο 15-17/11.

Στο Φαράγγι της Τρομάρισσας

Κι αν είναι μακριά, στην Κρήτη, μη το φοβάσαι. Άλλωστε, η Κρήτη δεν προσφέρεται μόνο για το καλοκαίρι. Αυτό το πανέμορφο πετρόχτιστο σπίτι προσφέρει εκπληκτική θέα σε δάσος με κυπαρίσσια, έχει ενεργειακό τζάκι για τις κρύες νύχτες και επίσης προσφέρεται ως ορμητήριο για φοβερές πεζοπορικές διαδρομές στο δάσος.
Πόσο θα κοστίσει: Για 5 άτομα, οι δύο διανυκτερεύσεις θα βγουν στα 244€. Για δύο άτομα, η τιμή πάει στα 174€.

Στην Ζαρούχλα Αχαΐας

Σχεδόν στα 1.100 μέτρα υψόμετρο, αυτό το σπίτι μπορεί να χωρέσει μέχρι έξι άτομα και είναι ένα τέλειο ησυχαστήριο. Προσφέρεται, βέβαια, και για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, μιας και απέχει 20 χιλιόμετρα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Η πανέμορφη λίμνη Τσιβλού απέχει μόλις 15 λεπτά, για ακόμα περισσότερη φύση.
Πόσο θα κοστίσει: Για 6 άτομα, οι δύο διανυκτερεύσεις θα βγουν στα 510€, ενώ για δύο άτομα, η τιμή φτάνει στα 232€.

Στο Πήλιο

Ένα σπίτι χτισμένο από πέτρα και ξύλο, μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος, ανάμεσα σε καστανιές και καρυδιές, με φόντο στο Αιγαίο. Η αυλή του είναι φτιαγμένη από όνειρα, που το κάνει ιδανικό και για τους καλοκαιρινούς μήνες – επειδή αυτή είναι η γοητεία του Πήλιου, όποτε και να πας, το ίδιο τέλεια θα είναι.
Πόσο θα κοστίσει: Για 3 αλλά και για 2 επισκέπτες, οι δύο διανυκτερεύσεις κοστίζουν 128€.

Στην Καρκαλού της Ορεινής Αρκαδίας

Και ένα σπίτι για μεγάααλες παρέες, μιας και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα στα 6 υπνοδωμάτιά του. Είναι τεράστιο, όλο πέτρινο και με φανταστικά ρουστίκ διακόσμηση. Τέλειο για ένα ήσυχο σαββατοκύριακο και με απίστευτη θέα στο ελατόδασος. Μπόνους ο υπέροχος κήπος, που μπορούμε να κάνουμε και μπάρμπεκιου.
Πόσο θα κοστίσει: Είτε 2, είτε 14 άτομα αποφασίσετε να πάτε, η τιμή παραμένει σταθερή στα 696€.

Στους Φιλιππαίους Γρεβενών

Και ένα πανέμορφο σαλέ στα βόρεια, που μπορεί να χωρέσει μέχρι οκτώ άτομα. Το σπίτι είναι όλο φτιαγμένο από κορμούς δέντρων, που σημαίνει ότι βγάζει κάτι έξτρα χουχουλιάρικο τον χειμώνα. Χτισμένο μέσα σ’ ένα πυκνό δάσος και με μια πανέμορφη αυλή, μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό σημείο για να περάσετε αξέχαστες βουνίσιες στιγμές με την παρέα σας.
Πόσο θα κοστίσει: Για 8 άτομα, οι δύο διανυκτερεύσεις θα κοστίσουν 877€, ενώ για 2 μέχρι 4 άτομα, η τιμή είναι στα 459€.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v