Ελληνική εφαρμογή σου βρίσκει... την τέλεια παραλία

Πώς την θέλεις σήμερα την παραλία σου; Ερημική, αμμουδερή, με beach bar, προσβάσιμη μόνο διά θαλάσση; Το keeano θα σου τη βρει.

Ξυπνάς στο νησί, φτιάχνεις καφεδάκι, ανοίγεις χάρτη. Ψάχνεις την τέλεια παραλία: Να μην την πιάνει ο πουνέντης που φυσάει σήμερα, να έχει αμμουδιά γιατί δεν το μπορείς το βότσαλο, να πηγαίνει το αυτοκίνητο γιατί έχει 45 βαθμούς και βαριέσαι να περπατήσεις, να μην γίνεται και χαμός από κόσμο, αλλά να έχει μια καντίνα μην σε φάει η δίψα. Πού θα τη βρεις;

Θα κατεβάσεις δωρεάν το keeano, από εδώ για Android και από εδώ για iOS, και θα σου τη βρει αυτό. Η εφαρμογή που δημιούργησαν ο Ηλίας Μπογόρδος και η ομάδα του είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα στις διακοπές σου.

Εκτός από παραλίες, το keeano βρίσκει επίσης αγκυροβόλια, μαρίνες, σπηλιές, καρνάγια αλλά και σημεία για να ψαρέψεις αν ήρθες σινγκλ στο νησί και δεν βρήκες τον έρωτα στα σοκάκια της Χώρας. Ναι, πλάκα κάνουμε –σημεία για να ψαρέψεις, σκέτο.

Οι πληροφορίες παρέχονται σε πραγματικό χρόνο από άλλους χρήστες της εφαρμογής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις απαντήσεις σε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις, τύπου αν έχει πολύ κόσμο αυτή τη στιγμή, αν έχει τσούχτρες η θάλασσα, αν υπάρχουν ελεύθερες ξαπλώστρες, αν έχουν προσαράξει πολλά σκάφη, ή αν έχει αρκετό κύμα αυτή τη στιγμή για σερφ. Τέλειο;

Μπορείς επίσης να βάλεις απλά τη διάθεσή σου στην εφαρμογή, και αυτή να σου προτείνει παραλίες ανάλογα με το αν νιώθεις σήμερα ερημίτης, εξερευνητής, αθλητικός τύπος, έτοιμος να παρτάρεις, γυμνιστής ή πεινασμένος.

Δες και τη συνέντευξη των δημιουργών της εφαρμογής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και την παρουσίασή της στο επίσημο site τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v