4 ευρωπαϊκές πόλεις τέλειες για Χριστούγεννα

Τέσσερα ταξιδιωτικά πακέτα που συμφέρουν για να κάνεις Χριστούγεννα στην Ευρώπη χωρίς να πληρώσεις πολλά, επειδή είσαι από των φρονίμων τα παιδιά.

Στο Λονδίνο και στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ

Το εορταστικό πακέτο του Manessis Travel μας πηγαίνει για πέντε (ή έξι, αν προτιμάς) μέρες στο Λονδίνο, και περιλαμβάνει διαμονή στο 4 αστέρων Thistle Kensington Gardens με πρωινό όλες τις μέρες, και επίσκεψη στα στούντιο της Warner Bros, όπου φιλοξενείται ο μαγικός κόσμος του Harry Potter.



Στην τιμή των 695€ (συν 175€ για φόρους αεροδρομίων, συνολικά 870€ το άτομο) περιλαμβάνονται ακόμα οι πτήσεις με Aegean ή British, ξενάγηση στο Βρετανικό Μουσείο, και επίσκεψη στο παλάτι του Γουίντσορ. Αναχωρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21, 22, 23, 24, 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου.

Στο Στρασβούργο και την Αλσατία

Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο μαγικό, χριστουγεννιάτικο Στρασβούργο έχει να προτείνει το Versus Travel. Και με βάση το Στρασβούργο, θα εξερευνήσετε τη φημισμένη πανεπιστημιούπολη της Χαϊδελβέργης, το κουκλίστικο Ριμποβίλ, το Ρικβίρ με τα παραδοσιακά σπιτάκια του, το «στολίδι της Αλσατίας» που λέγεται Κολμάρ, τα περίφημα λουτρά του Μπάντεν Μπάντεν, καθώς επίσης τον Μέλανα Δρυμό και την πόλη Τρίμπεργκ.



Στην τιμή των 529€ (συν 230€ φόροι αεροδρομίων, συνολικά 759€) περιλαμβάνονται 4 βράδια στο Χίλτον του Στρασβούργου με πρωινό, απευθείας πτήσεις και όλες οι παραπάνω εκδρομές και μετακινήσεις. Αναχωρήσεις στις 22, 24 και 28 Δεκεμβρίου.

Στην Πράγα

Πάντα υπέροχη, και τα Χριστούγεννα έξτρα παραμυθένια, η Πράγα έχει τσιμπημένα αεροπορικά τις ημέρες των γιορτών, πράγμα που κάνει το ταξιδιωτικό πακέτο συμφέρουσα επιλογή.



Το Signature Travel, για παράδειγμα, έχει να προτείνει πέντε μέρες με 545€ (συν 150€ για φόρους, οπότε συνολικά 695€), πακέτο στο οποίο περιλαμβάνονται απευθείας πτήσεις, τέσσερις διανυκτερεύσεις σε 4άστερο ξενοδοχείο με πρωινό, δύο γεύματα, μία κρουαζιέρα στον Μολδάβα, δύο ξεναγήσεις, μία στην πόλη και μία στο κάστρο, και μια ολοήμερη εκδρομή στο γλυκύτατο Τσέσκυ Κρουμλόβ. Ωραιότατο ντηλ, αν μας ρωτάς. Αναχωρήσεις στις 22, 23 και 24 Δεκεμβρίου.

Στη Λιουμπλιάνα και τη Βενετία



Δύο απολύτως παραμυθένιες πόλεις, για τη μία κάτι έχεις ακούσει, για την άλλη μάλλον όχι, περιλαμβάνονται σε αυτό το άκρως ενδιαφέρον πακέτο του Smile Acadimos. Ιδού το ντηλ: Απευθείας πτήση Aegean για Βενετία, δύο διανυκτερεύσεις σε 4άστερο ξενοδοχείο στο Μέστρε, λίγο έξω από τη Βενετία, τρεις διανυκτερεύσεις σε 4άστερο ξενοδοχείο στη Λιουμπλιάνα, πρωινό καθημερινά, χριστουγεννιάτικο δείπνο, ξεναγήσεις στη Βενετία, τη Λιουμπλιάνα, την υπέροχη Λίμνη Μπλεντ, την Τεργέστη και τα προϊστορικά σπήλαια της Ποστόινα. Τιμή στα 595€ συν 150€ για φόρους αεροδρομίων, συνολικά 745€. Καθόλου άσχημα. Αναχώρηση στις 22 Δεκεμβρίου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v