ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Κουίζ: Πού είναι αυτό το νησί;

Όχι τα ελληνικά νησιά, τα άλλα… Η Ίμπιζα, η Ζανζιβάρη, η Τασμανία και όλα εκείνα τα εξωτικά που ονειρευόμαστε κάθε χειμώνα.

Κουίζ: Τις πρωτεύουσες της Ασίας τις ξέρεις;

Δεν θα σε ρωτήσουμε για το Πεκίνο και το Τόκυο. Θα το δυσκολέψουμε, και θα πάμε από τη Σαουδική Αραβία ως τη Μογγολία. Το ‘χεις;

15 από τα υπέροχα τοπία της Πελοποννήσου

Μην είναι οι κάμποι; Μην είναι τα βουνά; Μην είναι τα απίστευτα τοπία της Πελοποννήσου, που μας βάζουν κάθε φορά σε πειρασμό για άλλη μια εκδρομή;

Τα απίστευτα τοπία της Ηπείρου

Από τα κρυστάλλινα νερά του Βοϊδομάτη και τις χιονοσκέπαστες κορυφές της Πίνδου μέχρι τα απολύτως πέτρινα Τζουμέρκα, πάμε μια… φωτο-βόλτα στην Ήπειρο.

Δες την Ευρώπη με τραίνο: Όσα πρέπει να ξέρεις

Οι κάρτες, τα εισιτήρια, οι διαδρομές, οι έγκαιρες κρατήσεις, και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις τον γύρο της Ευρώπης με τραίνα.

5 υπέροχες πόλεις για Χριστούγεννα στην Ιταλία

Ονειρεύεσαι γιορτές στην Ιταλία; Βρήκαμε πέντε οργανωμένα ταξίδια που συμφέρουν, για Ρώμη, Βενετία, Φλωρεντία, Μιλάνο και Νάπολη.

Ο γύρος της Ελλάδας με τις πιο νόστιμες αφορμές

Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και οι ευρηματική τους χρήση καθιστά συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας ιδανικές για τους τουρίστες της γεύσης.

Πάμε Disneyland; Τα πακέτα και όσα πρέπει να ξέρεις

Βάλαμε κάτω εισόδους, αεροπορικά, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα, για να ξέρεις πόσα θα χρειαστείς για να ζήσεις το όνειρο στη Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού.

Απίστευτα βίντεο της Ελλάδας από ψηλά

Πέντε καταπληκτικά βιντεάκια αποτυπώνουν την ομορφιά των ελληνικών τοπίων, όπως φαίνεται από τον ουρανό, σε ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα.

Αυτές είναι οι πιο βρώμικες αεροπορικές εταιρείες

Καλού κακού, όταν πετάς με τις παρακάτω αεροπορικές εταιρείες, έχε και κανένα αντισηπτικό μαζί σου.

"Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους απ’ αυτά που δεν ξέρουν, αλλά απ’ αυτά που ξέρουν και κυρίως από το πώς τα ξέρουν."

Βωβενάργκ, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

  • 627 - Ο Ηράκλειος του Βυζαντίου νικά τους Πέρσες στην Μάχη της Νινευή.
    1821 - Γεννήθηκε ο Γάλλος συγγραφέας Γκιστάβ Φλωμπέρ.
    1963 - Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

© 2002-2019 MEDIA2DAY