ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Κουίζ: Πού είναι αυτή η πόλη;

Δέκα πόλεις στον πλανήτη, που δεν είναι πρωτεύουσες αλλά σίγουρα τις έχεις ακουστά, σε προκαλούν να τις αντιστοιχήσεις με τις χώρες τους.

Κουίζ: Ποια πόλη της Ελλάδας είναι μεγαλύτερη;

Είναι μεγαλύτερη σε πληθυσμό η Λάρισα από τον Βόλο; Έχουν περισσότερους κατοίκους τα Τρίκαλα ή τα Γιάννενα; Εδώ σε θέλουμε…

Ακυρώθηκε το ταξίδι μου, θα πάρω αποζημίωση;

Είχες κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψεις τις επόμενες εβδομάδες; Δες τι ισχύει με τις αποζημιώσεις για τα ταξίδια που ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Κουίζ: Τα ποτάμια της Ελλάδας τα ξέρεις;

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας; Ποιος εκβάλλει στο Αιγαίο και ποιος στο Ιόνιο; Ένα κουίζ για τα ποτάμια της μικρής όμορφης χώρας μας.

Κουίζ: Τα κάστρα της Ελλάδας πόσο καλά τα ξέρεις;

Ξεχωρίζεις το Παλαμήδι από τον Ακροκόρινθο; Ξέρεις προς τα πού πέφτει το Χλεμούτσι, και ποια κάστρα είναι των Βυζαντινών;

14 νέους προορισμούς φέρνει στην Ελλάδα η Ryanair

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα των δρομολογίων της Ryanair από Ελλάδα έχει απ’ όλα: Και Πράγα και Τουλούζη και Μπορντό και Αμμάν. Για περάστε.

Για πού υπάρχουν φθηνές πτήσεις τώρα;

Πού μπορείς να πας (και να γυρίσεις) με λιγότερα από 100€ την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020; Σου φτιάξαμε τον απόλυτο χάρτη φθηνών πτήσεων από την Αθήνα.

Μήπως δικαιούστε δωρεάν διακοπές;

Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται επιδότηση διακοπών; Πού μπορούν να υποβληθούν οι δηλώσεις και ποιοι είναι οι ωφελούμενοι;

Κουίζ: Τις πολιτείες των ΗΠΑ τις ξέρεις;

Κοροϊδεύουμε τους Αμερικάνους που δεν μπορούν να βρουν την τύφλα τους στον παγκόσμιο χάρτη. Εσύ όμως ξέρεις πού πέφτουν δέκα βασικές πολιτείες της Αμερικής;

Το ήξερες ότι υπάρχει café 300 ετών;

Το Café Florian της Βενετίας γιορτάζει φέτος τρεις αιώνες ζωής, κι εμείς ρίχνουμε μια ματιά στο μεγαλειώδες εσωτερικό του.

"Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές από τις οποίες μάλιστα συνέβησαν και στην πραγματικότητα."

Μαρκ Τουαίην

  • 1725 - Γέννηση του Τζιάκομο Καζανόβα, Ιταλού καρδιοκατακτητή και συγγραφέα

© 2002-2020 MEDIA2DAY