Eagles Palace: Πολυτέλεια στη Χαλκιδική

Ασυναγώνιστη πολυτέλεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, φυσική ομορφιά και μαγευτικά τοπία. Τι άλλο θα ζητούσατε για τις ιδανικές διακοπές σας; Το Eagles Palace, στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής, συνδυάζει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, σε ένα resort για απαιτητικούς επισκέπτες.

Στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής, ανάμεσα σε μία μαγευτική παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά και ένα καταπράσινο πευκοδάσος, βρίσκεται το 5 αστέρων ξενοδοχείο Eagles Palace.

Λόγω της μοναδικής τοποθεσίας- μία ανάσα από τις δημοφιλέστατες παραλίες της Χαλκιδικής αλλά και από το Άγιο Όρος- καθώς και των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών του, το Eagles Palace υπόσχεται αξέχαστη, πολυτελή διαμονή σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας.

Από τις πολυτελείς σουίτες και τα άνετα bungalows, μέχρι τα μοναδικά εστιατόρια, την πισίνα και το Eagles Spa by Elemis, όλες οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι προσεκτικά σχεδιασμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών του.

Στο Eagles Palace θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που θα ”ανεβάσουν” την πολυτέλεια των διακοπών σας ένα ακόμη επίπεδο. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο παρέχει, μεταξύ άλλων, room service, κομμωτήριο, κοσμηματοπωλείο, κατάστημα δώρων, ασύρματες συνδέσεις στο internet, μαθήματα yoga και aqua aerobics, ενοικίαση αυτοκινήτων και parking, Jacuzzi, γήπεδα τένις και beach volley, θαλάσσια σπορ, ανταλακτήριο συναλλάγματος και οργάνωση εκδρομών.

Για το πρωινό, το γεύμα ή το δείπνο σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία εξαιρετικά εστιατόρια. Το gourmet restaurant ”Kamares” σερβίρει fusion – gourmet ευρωπαϊκή και μεσογειακή κουζίνα. Το εστιατόριο Μέλαθρον, στο οποίο θα απολαύσετε και το αμερικανικού τύπου πρωινό σας, προσφέρει διεθνή και ελληνικά πιάτα. Τέλος, στην ελληνική ταβέρνα Αλμύρα θα απολαύσετε γνήσια ελληνική κουζίνα, με έμφαση στο φρέσκο ψάρι, το ψητό κρέας και τους θαλασσινούς μεζέδες.

Για τον καφέ ή το ποτό σας, οι επιλογές δε θα μπορούσαν να είναι περιορισμένες. Το Ammos Beach Bar και το Almyra Pool Bar, όπως και το Eagles Café προσφέρουν ποικιλία δροσιστικών ποτών, ελαφριά γεύματα, σπιτικά επιδόρπια και καφέ, ενώ στο Eden Wine Bar, δίπλα στην πισίνα, θα βρείτε εξαιρετικά κρασιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το Eagles Club προσφέρει εξωτικά cocktails, καλά κρασιά και ενδιαφέρουσες προτάσεις fingerfood, ενώ λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

Το δυνατότερο σημείο του ξενοδοχείου, όμως, το οποίο αφήσαμε για το τέλος, αποτελούν τα πολυτελή δωμάτια και bungalows που διαθέτει, το σύνολο των οποίων ανέρχεται σε 170. Από αυτά, 140 είναι τα superior doubles, 20 οι junior suites, 4 οι σουίτες με ιδιωτική πισίνα και 16 τα bungalows. Το στολίδι του Eagles Palace αποτελεί αδιαμφισβήτητα η υπερπολυτελής Maria Callas Suite.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, air condition, χρηματοκιβώτιο, mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών, μπουρνούζια και είδη αλληλογραφίας.

Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 99 ευρώ για το superior double room με θέα τον κήπο και 110 ευρώ για το superior double room με θέα στη θάλασσα, 135 ευρώ για τη junior suite, 195 ευρώ για το executive bungalow, 350 ευρώ για τη σουίτα με ιδιωτική πισίνα και 750 ευρώ για την προεδρική σουίτα.

Eagles Palace Hotel, Ουρανούπολη, Χαλκιδική, τηλ.: 23770 31047 -8

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v