Στη ”dream team” το Mandola Rosa

Μέλος της αλυσίδας των 420 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου ”The Leading Ηotels of the World” έγινε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandola Rosa του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη– Grecotel.

Μέλος της αλυσίδας των 420 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου ”The Leading Ηotels of the World” έγινε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandola Rosa του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2005.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός ”The Leading Ηotels of the World” θέτει πάντα υψηλότατα και πολύ αυστηρά κριτήρια προκειμένου να εντάξει στην ιδιαίτερα ”κλειστή” λίστα του ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Μετά από εξονυχιστικούς ποιοτικούς ελέγχους στις προσφερόμενες υπηρεσίες, ειδικοί επιθεωρητές του οργανισμού δίνουν το χρίσμα στα συγκροτήματα εκείνα που ανταποκρίνονται πραγματικά στις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Το Mandola Rosa απέσπασε τον τίτλο στην κατηγορία ”The Leading Small Ηotels of the World”, καθώς πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο-μπουτίκ που διαθέτει 33 βίλες και σουίτες στην ωραιότερη ακτή της Πελοποννήσου.

Αποτελεί το πλέον exclusive κατάλυμμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Grecotel Olympia Riviera Resort στην Κυλλήνη, το οποίο εκτός του Mandola Rosa περιλαμβάνει ακόμη τα Grecotel Oasis και Olympia Riviera. Είναι δε το πλησιέστερο από τα τρία στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του spa των 1.400 τ.μ.

To Mandola Rosa το χειμώνα λειτουργεί μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με την τελευταία να είναι η ημέρα αποχώρησης των επισκεπτών. Οι τιμές για τις σουίτες ξεκινούν από 180 ευρώ +πρωινό και φτάνουν ως και τα 280 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις εάν θέλετε το δωμάτιό σας να περιέχει και ξεχωριστό καθιστικό.

Οι βίλες 2 ατόμων (125 τ.μ., κραβατοκάμαρα, σαλόνι και ιδιωτική πισίνα) ξεκινούν από 650 ευρώ, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό. Σε περίπτωση που η παρέα σας αριθμεί 4 άτομα το Mandola Rosa διαθέτει βίλα 105 τ.μ. με δύο κραβατοκάμαρες, σαλονοτραπεζαρία και ιδιωτική πισίνα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v