Οι εκπληκτικές σουίτες των ελληνικών ξενοδοχείων

Με θέα στην Ακρόπολη, σκαρφαλωμένες στα βουνά, με τζάκι και τζακούζι… Βρήκαμε απίστευτες σουίτες στην Ελλάδα, για όταν πλουτίσουμε.
Οι εκπληκτικές σουίτες των ελληνικών ξενοδοχείων

της Ηρώς Κουνάδη

Στην Αθήνα, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, ή εκεί ψηλά στα ελληνικά βουνά, βρήκαμε επτά απίστευτες σουίτες, για να χαζέψετε μαζί μας, ή για να ζήσετε το όνειρο όταν με το καλό πλουτίσετε.

Η πανοραμική σουίτα του Saint George Lycabettus είναι… αυτό το αριστούργημα που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω. Απολαμβάνει τέλεια θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την πόλη, απλώνεται σε 40 τετραγωνικά, και περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο, καθιστικό και τεράστια μπαλκόνια. Κοστίζει κανονικά 425€ −για το Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου την βρήκαμε σε προσφορά στα 382€, με πρωινό και μία 15λεπτη θεραπεία spa.



Οι σουίτες του Ιλάειρα αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους τον Ταΰγετο, και περιλαμβάνουν μεγάλες κουζίνες, σαλόνια με πέτρινο τζάκι και υδρομασάζ στο μπάνιο. Τις βρήκαμε σε προσφορά, για το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, στα 139€ με σούπερ πρωινό.



Στη Βίτσα του Ζαγορίου, το 5άστερο Kores Boutique Hotel προσφέρει σουίτες τα μπαλκονάκια των οποίων μοιάζουν κρεμασμένα πάνω από το φαράγγι του Βίκου. Ναι, η θέα είναι συγκλονιστική, αλλά δεν είναι το μόνο δυνατό χαρτί τους: Ενεργειακά τζάκια, υπερλούξ μπάνια, υδρομασάζ, πρωινό στο δωμάτιο και ανατομικά στρώματα Coco Mat είναι μερικές από τις εντυπωσιακές παροχές. Η Family σουίτα της φωτογραφίας κοστίζει 260€ με πρωινό, και φιλοξενεί έως πέντε άτομα.



Η executive σουίτα του Nymfasia Resort απλώνεται σε 65 τετραγωνικά, και απολαμβάνει πανοραμική θέα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Μαινάλου, και το γραφικό χωριό της Βυτίνας. Τη βρήκαμε στα 176€ για δύο άτομα με πρωινό, για το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου.



Όταν τα λεφτά δεν θα είναι θέμα, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουμε, αν μας ρωτάτε, θα είναι να κλείσουμε ένα βράδυ στην απίστευτη μεγάλη σουίτα του Ιμαρέτ της Καβάλας: Σαλόνι με τζάκι, γιγάντιο κρεβάτι κάτω από τον θόλο της οροφής, και ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι, υπόσκαφη μπανιέρα από μωσαϊκό. Και ιδιωτικό μπαλκόνι βέβαια, με θέα στο βυζαντινό τείχος, και υπερπολυτελείς παροχές και 70 ολόκληρα τετραγωνικά ολόδικά σας. Και 1.200€ το βράδυ.



Το The Romanos του Costa Navarino, στον Ρωμανό της Μεσσηνίας, προσφέρει υπερ-πολυτελείς σουίτες για κάθε γούστο. Τη δική μας την καρδιά, όμως, έχουν κλέψει τα premium δωμάτια με ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης (Infinity pool, αν το προτιμάτε αγγλιστί), η οποία αγναντεύει το απέραντο τιρκουάζ του Ιονίου. Τα πανέμορφα αυτά δωμάτια απλώνονται σε 43 τετραγωνικά, και κοστίζουν 480€ για δύο άτομα με πρωινό.



Σε απόσταση απλώνω το χέρι και πιάνω τον Ναό του Ποσειδώνα, οι σουίτες του Cape Sounio της Grecotel ανοίγουν στον δικό τους, ιδιωτικό κήπο με πισίνα. Απλώνονται σε 36 τετραγωνικά, με τους εξωτερικούς χώρους να προσθέτουν άλλα 50-100 τ.μ., έχουν σχεδόν παντού τζαμαρία για πανοραμική θέα στον ναό και στην θάλασσα από κάθε σημείο τους, και περιλαμβάνουν κάθε πολυτέλεια που μπορείτε να φανταστείτε. Στα 870€ με πρωινό και δική σας πισίνα, 480€ αν συμβιβάζεστε χωρίς πισίνα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v