ΤΑΞΙΔΙΑΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τέλεια δωμάτια για Σαββατοκύριακα στην Αίγινα

Στην πόλη της Αίγινας, την γλυκύτατη Πέρδικα ή την Αγία Μαρίνα, πιο κοντά στο Ναό της Αφαίας, έχουμε ωραιότατα δωμάτια από 30€ το δίκλινο.

Τέλεια δωμάτια για Σαββατοκύριακα στην Αίγινα

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου. Τις καθημερινές πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

Στην πόλη της Αίγινας (για να μην πάρετε μαζί αυτοκίνητο)…

- Το Kalokenti Studios προσφέρει καλά εξοπλισμένα στούντιο, σε τιμές που ξεκινούν από 45€ το δίκλινο (ή 50€ με θέα θάλασσα), πέντε λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι.- Το άριστα ανακαινισμένο Plaza (φωτό, επάνω) διαθέτει όμορφα, ατμοσφαιρικά διακοσμημένα δωμάτια με μπαλκονάκια που βλέπουν στη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από 60€ το δίκλινο.
- Στην Πανσιόν Ηλέκτρα τα δωμάτια είναι πανέμορφα, διακοσμημένα με ναυτικές πινελιές, και οι τιμές ξεκινούν από 45€ το δίκλινο.
- Αν είστε μεγαλύτερη παρέα, το Aegina’s Flowers House φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα με 100€, ή 25€ το άτομο τη μέρα, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, σαλονάκι και μπαλκόνι που βλέπει στον φροντισμένο κήπο.

Στο πιο… νησιώτικο χωριό του νησιού, την Πέρδικα…

- Το Perdika Mare προσφέρει όμορφα, χρωματιστά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τον κήπο του ή τη θάλασσα, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 38€ το δίκλινο (50€ για αυτό που βλέπει θάλασσα).- Το Alvi Studios (φωτό, επάνω) διαθέτει μεγάλα, φωτεινά στούντιο με κουζινάκι στην ίδια τιμή (από 38€ το δίκλινο). Αν θέλετε και θέα θάλασσα, θα υπολογίσετε 43€ το δίκλινο.
- Το Aegina Bed & Culture είναι διάσημο για το φανταστικό πρωινό του, που περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα (φυστικοβούτυρο από φυστίκι Αιγίνης, κανείς;). Τα δίκλινα δωμάτια, που περιλαμβάνουν δικό τους υδρομασάζ στο μπάνιο, ξεκινούν από 70€ με το πρωινό.

Στην Αγία Μαρίνα (για καλύτερες τιμές, και για να είστε κοντά στο Ναό της Αφαίας)…

- Το Studio Michalias διαθέτει λιτά αλλά πεντακάθαρα δωμάτια, δυο βήματα από την παραλία, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 30€ για το δίκλινο με θέα θάλασσα.- Το Ξενοδοχείο Ποσειδών (φωτό, επάνω) προσφέρει ευρύχωρα, φωτεινά δωμάτια σε τιμές που κυμαίνονται στα 31€ το δίκλινο.
- Το Golden Star έχει λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια, στα 30€ το δίκλινο (ή 35€ αν θέλετε και κουζινάκι) και ωραιότατο πρωινό που περιλαμβάνεται στην τιμή.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY