5 ξενοδοχεία με απίστευτη θέα στην Αθήνα

Στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και του Μακρυγιάννη, υπέροχα ξενοδοχεία με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το μεγαλειώδες χάος της Αθήνας.
5 ξενοδοχεία με απίστευτη θέα στην Αθήνα
(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου. Τις καθημερινές, πιθανότατα θα τις βρείτε χαμηλότερες.

A for Athens
Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3244244
Τιμή: από 110€ το δίκλινο (ή 155€ με θέα στην Ακρόπολη) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Φανταστείτε την μοναδική θέα για την οποία το πρωτο-αγαπήσαμε ως μπαρ, να την έχετε από το κρεβάτι του δωματίου σας. Το A for Athens, ακριβώς πάνω στην πλατεία στο Μοναστηράκι, διαθέτει κομψά διακοσμημένα, minimal αισθητικής δωμάτια που αγναντεύουν την Ακρόπολη και την Πλάκα από τα μεγάλα παράθυρά τους.

Adrian Hotel
Αδριανού 74, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3221553
Τιμή: 95€ το δίκλινο με θέα στην Ακρόπολη και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Ακριβώς δίπλα σε ένα από τα αγαπημένα μας αρχαία μνημεία της Αθήνας, τους Αέρηδες και τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Adrian Hotel προσφέρει όμορφα, φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια με μπαλκόνια, με φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη από τα μπαλκονάκια τους.

Royal Olympic Hotel
Αθανασίου Διάκου 28-34, Μακρυγιάννη, τηλ.: 210 9288400
Τιμή: από 130€ το Executive δίκλινο (έως 300€ για το Athenian Panorama δίκλινο, με απίστευτη θέα στις Στήλες του Ολυμπίου Διός και τον Λυκαβηττό κατευθείαν από το κρεβάτι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Πεντάστερη πολυτέλεια στις παρυφές του Ζαππείου. Τα executive δωμάτια του Royal Olympic Hotel ανοίγουν στην πισίνα, ενώ το πλούσιο, λαχταριστό πρωινό σερβίρεται στον 7ο όροφο, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη. Για πραγματικά ειδικές περιστάσεις, τα δωμάτια Athenian Panorama έχουν… αυτή την απίστευτη θέα που βλέπετε στην φωτογραφία, στις Στήλες του Ολυμπίου Διός και τον Λυκαβηττό.

Metropolis Hotel
Μητροπόλεως 46, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3217469
Τιμή: από 72€ το δίκλινο (ή 91€ με θέα στην Ακρόπολη)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ 



Μικρό αλλά θαυματουργό, το Metropolis προσφέρει λιτά αλλά πεντακάθαρα και σούπερ περιποιημένα δωμάτια που αγναντεύουν την Ακρόπολη από τα μεγάλα παράθυρά τους. Κάποια διαθέτουν και μπαλκονάκια, για να αράζετε και να την χαζεύετε, ενώ φανταστική θέα απολαμβάνει και η ταράτσα του ξενοδοχείου.

Emporikon Athens Hotel 
Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, τηλ.: 210 3255118
Τιμή: 157€ η Junior σουίτα με μπαλκόνι με θέα στην Ακρόπολη (ή 143€ για το superior δίκλινο, με θέα Ακρόπολη μεν, χωρίς μπαλκόνι δε)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 19ου αιώνα, επάνω στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, έχει και εκπληκτική minimal διακόσμηση στα ευρύχωρα δωμάτιά του, και θέα στην Ακρόπολη (μερική ή πανοραμική) από όλα τα παράθυρά τους. Τι άλλο να ζητήσεις;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v