Πού θα βρείτε δωμάτια με τζάκι μέχρι 50€

Από τα Ζαγοροχώρια ως το Πήλιο και από τα Μετέωρα ως τον Όλυμπο, βρίσκουμε ζεστά δωμάτια με τζάκι για τα χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα, ως 50€ το δίκλινο.
Πού θα βρείτε δωμάτια με τζάκι μέχρι 50€
Αστρομεριά, Πήλιο 
Τιμή: 50€

Στον οικισμό της Μακρυράχης, μια ανάσα από την Ζαγορά του Πηλίου, ο ξενώνας Αστρομεριά προσφέρει ζεστά δωμάτια 24 τετραγωνικών με άνετα σιδερένια κρεβάτια, μαρμάρινο τζάκι, ρομαντική διακόσμηση και χαριτωμένα μπαλκονάκια που αγναντεύουν το βουνό. Η Πορταριά απέχει 11 χιλιόμετρα.

Διογένης, Πήλιο 
Τιμή: 45€

Παραδοσιακά και ζεστά, με κεντητά κουρτινάκια και κουνουπιέρες, μεγάλα παράθυρα με θέα που «πιάνει» ως το Αιγαίο και μικρές ανέσεις που κάνουν τη διαφορά, όπως η καφετιέρα, οι παντόφλες, τα επιτραπέζια και φυσικά το τζάκι, τα δωμάτια του Διογένη μας περιμένουν στην Τσαγκαράδα για τα πιο cozy σαββατοκύριακα του χειμώνα.

Ladias, Μονοδένδρι
Τιμή: 50€ με πρωινό

Στο γραφικό Μονοδένδρι του Ζαγορίου, τα μεγάλα δίκλινα του Ξενώνα Ladias διαθέτουν τζάκι, άνετα κρεβατια, αφράτα χαλιά στα ξύλινα πατώματα, μπαλκόνια με θέα την Τύμφη και το φαράγγι, καθώς και μίνι καθιστικό για ακόμα περισσότερη χαλάρωση.

Papigo Astraka, Πάπιγκο 
Τιμή: 50€

Λίγο έξω από το Μικρό Πάπιγκο, με φόντο τους πύργους και τις φυσικές κολυμπήθρες της περιοχής, τα δωμάτια της Αστράκας είναι λιτά, παραδοσιακά, αλλά διαθέτουν τζάκι, μίνι εξοπλισμένο κουζινάκι και άνετο μπάνιο με μπανιέρα. Ορισμένα δωμάτια έχουν θέα στο βουνό και την πλακόστρωτη αυλίτσα, ενώ διατίθενται και DVD-CD player για τους φιλοξενούμενους.

Εν Καναλίοις, Θεσσαλία
50€ με πρωινό

Τα deluxe δίκλινα του Εν Καναλίοις βρίσκονται στην περιοχή των Καναλιών, ανάμεσα στη λίμνη Πλαστήρα και τα Μετέωρα. Είναι μοντέρνα, με τοίχους από πέτρα, πατώματα από ξύλο και άνετα έπιπλα. Διαθέτουν όμορφους καναπέδες, μοντέρνο μπάνιο και έχουν ιδιωτική είσοδο για περισσότερη αίσθηση ιδιωτικότητας.

Κυβέλη, Όλυμπος 
Τιμή: 50€

Στους μικρούς, γραφικούς Παλαιούς Πόρους, στην πιερική πλευρά του Ολύμπου, τα δωμάτια της Κυβέλης αγναντεύουν το Αιγαίο και τον Όλυμπο, προσφέροντας τζάκι, μπλακόνι, μπάνιο με υδρομασάζ, ιδιωτική είσοδο, καναπέδες, παντόφλες και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το πρωινό στοιχίζει μόλις 1€ επιπλέον.

Σημείωση: Οι τιμές είναι ενδεικτικές και εντοπίστηκαν για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v