Ονειρεμένα δωμάτια ως 50€ για το φθινόπωρο

Επτά υπέροχα δωμάτια σε ειδυλλιακούς ξενώνες των πιο όμορφων ελληνικών χωριών για τα πρώτα φθινοπωρινά σαββατοκύριακα σε τιμές από 30 ως 50€.
Ονειρεμένα δωμάτια ως 50€ για το φθινόπωρο
Ειδυλλιακοί ξενώνες, κουκλίστικα ρομαντικά δωμάτια, δίκλινα με τζάκι και σπα, βεράντες με μπάρμπεκιου που ατενίζουν τα ελληνικά δάση και παραδοσιακά αρχοντικά στα πιο γραφικά ελληνικά χωριά. Το φθινόπωρο ξεκινά με πολυτέλεια, που δεν μας κοστίζει ακριβά: Ιδού επτά όμορφα δωμάτια με όλες τις ανέσεις που εντοπίσαμε για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου σε τιμές από 30 ως 50€ για το δίκλινο.

Αρχοντικό Αργυρώ, Πήλιο 

Σε μια όμορφη τοποθεσία λίγο έξω από τη Μακρινίτσα, με φόντο το δάσος του Πηλίου αλλά και τη θάλασσα, το Αρχοντικό της Αργυρώς προσφέρει δωμάτια σε παραδοσιακό στιλ, με σιδερένια κρεβάτια, υφαντά κουρτινάκια, φωτεινούς χώρους και τζάκι. Το απλό δίκλινο στοιχίζει 30€, ενώ η σουίτα 40€.

Το Μπαλκόνι της Λίμνης Πλαστήρα

Βρίσκεται στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι, ωραιότατη βάση για εξορμήσεις στη λίμνη Πλαστήρα. Τα δωμάτιά του διαθέτουν επίπλωση από σκουρόχρωμο ξύλο και διακόσμηση με τοπικά αντικείμενα. Τα δίκλινα διαθέτουν τζάκι, μπαλκόνι με θέα τη λίμνη και περιλαμβάνουν πρωινό, ενώ ξεκινούν από τα 40€.

Σταυραετός, Τζουμέρκα 

Στην καρδιά του γραφικού Συρράκου στα ατμοσφαιρικά Τζουμέρκα της ορεινής Ηπείρου, ο πετρόχτιστος ξενώνας του Σταυραετού διαθέτει δωμάτια με ξύλινα πατώματα, έπιπλα από σκουρόχρωμο ξύλο, περίτεχνα ταβάνια και παράθυρα που ατενίζουν το ορεινό τοπίο. Τα δίκλινα στοιχίζουν 42€.

Gefyri, Κάτω Κόνιτσα 

Στα πόδια του Αώου και λίγα μέτρα από την μεγαλύτερο μονότοξη γέφυρα των Βαλκανίων, το Γεφύρι προσφέρει άνετη διαμονή στην Κόνιτσα. Τα δίκλινά του είναι κομψά, με σύγχρονες ανέσεις, ανατομικά στρώματα, μαξιλάρια, αφράτες πετσέτες, μπουρνούζια, παντόφλες, καφετιέρα και άλλα freebies, ενώ στοιχίζουν 48€.

Althaia, Ορεινή Ναυπακτία 

Στην καρδιά της Άνω Χώρας στην Ορεινή Ναυπακτία, το παραδοσιακής αρχιτεκτονικής Althaia βρίσκεται μέσα σε ένα σκηνικό καταπράσινο και ειδυλλιακό, ανάμεσα σε καστανιές και πεύκα. Τα κομψά διαμερίσματά του είναι 45 τετραγωνικών, διαθέτουν τζάκι, μπαλκόνι με θέα το βουνό, μπάρμπεκιου, μίνι εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ στοιχίζουν 50€ με πρωινό.

Πέτρινος Πύργος, Βαλτεσινίκο 

Στην καρδιά της Πελοποννήσου, και κοντά σε άλλους όμορφους οικισμούς-αφορμές για εκδρομές, όπως τα Καλάβρυτα και η Βυτίνα, ο Πέτρινος Πύργος είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: Ένα πετρόχτιστο οικοδόμημα βγαλμένο από παραμύθι, με δωμάτια από πέτρα και ξύλο που διαθέτουν τζάκι, θέα στο βουνό και πρωινό, από 50€ για το deluxe δίκλινο με μπαλκόνι.

Πέρα Αλώνια, Ορεινή Κορινθία 

Στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, τα Πέρα Αλώνια είναι ένα ειδυλλιακό συγκρότημα κατοικιών, με τρία ξεχωριστά κτίρια και βεράντες που ατενίζουν τη Ζήρεια. Τα μεγάλα του δίκλινα (38 τετραγωνικών) διαθέτουν τζάκι, μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ, τεράστια κρεβάτια, ιδιωτική είσοδο, μίνι εξοπλισμένο κουζινάκι και εξωτερικό χώρο για γεύματα, ενώ στοιχίζουν από 50€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v