Φτηνός Σεπτέμβριος στις ακριβές Κυκλάδες

Πόσο κοστίζει ένα μέσο και ένα πολυτελές δωμάτιο στην Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Φολέγανδρο ή τη Μήλο τον Σεπτέμβριο; Δείτε ευκαιρίες που συμφέρουν.
Φτηνός Σεπτέμβριος στις ακριβές Κυκλάδες
Ψάξαμε για προσφορές σε μέρη των Κυκλάδων για τα μέσα Σεπτεμβρίου, που το υπόλοιπο καλοκαίρι παραμένουν απλησίαστα για τους «κοινούς θνητούς» - ήτοι όσους δεν έχουν να δώσουν έναν μισθό για μία διανυκτέρευση. Και ιδού τι βρήκαμε για όσους θέλουν να ζήσουν το «όνειρο» με λιγότερα χρήματα στο φινάλε του καλοκαιριού.

Σαντορίνη

Στην Οία, που τον Αύγουστο δεν θα βρίσκατε κάπου να μείνετε με ποσό μικρότερο του τετραψηφίου, βρήκαμε δωμάτια για τα μέσα Σεπτεμβρίου στο Laokasti Village από 127,80€, στον Anemomilo με θέα τη θάλασσα από 160€ με πρωινό για το δίκλινο, στην Ανεμόεσσα μεταξύ Οίας και Φοινικιάς από 155€ με πρωινό για το δίκλινο, και στα Φηρά, στα δωμάτια Λέτα από 84€ το λιτό αλλά περιποιημένο δίκλινο. Ήτοι… δωμάτια μια ανάσα (ή και καμία) από την Καλντέρα, σε τιμές κάτω από τα 160€ - όχι κι άσχημα για το πιο πολυφωτογραφημένο σημείο της χώρας.

Μύκονος

Το νησί των ανέμων με λιγότερα από 100€ για το δίκλινο; Βάλαμε το στοίχημα και το κερδίζουμε για τον Σεπτέμβριο. Βρήκαμε απλά, περιποιημένα δίκλινα μια ανάσα από το κέντρο της Χώρας της Μυκόνου, όπως αυτά του Sofia Village με 60€ τη βραδιά, τα όμορφα στούντιο του Anais Apartments στα 67€, τα μικρά δωμάτια του Alexandra Pension κοντά στην παραλία του Τούρλου από 69€, και για περισσότερη πολυτέλεια, τα μεγάλα μοντέρνα διαμερίσματα του Petinos Hotel στον Πλατύ Γιαλό (από 113€ το δίκλινο με πρωινό) ή τα ειδυλλιακά δωμάτια με θέα και πρωινό του Manoula’s Beach στον Άγιο Ιωάννη (από 210€). 

Φολέγανδρος

Έχει αποκτήσει την φήμη του πιο ανερχόμενου αλλά και ενός από τους πιο… «τσιμπημένους» προορισμούς των Κυκλάδων. Η πανέμορφη Φολέγανδρος τον Σεπτέμβριο όμως έχει (επιτέλους) διαθεσιμότητα και πιο λογικές τιμές. Τις πιο οικονομικές επιλογές διαμονής εντοπίσαμε στην Αγκάλη, κοντά στην όμορφη αμμουδερή παραλία, όπως τα λιτά δωμάτια της Πασιθέας με θέα θάλασσα και πρωινό από 45€. Στην ειδυλλιακή Χώρα όμως, υπάρχουν επίσης πολύ συμφέρουσες επιλογές: Τα γαλανόλευκα διαμερίσματα Pegados ξεκινούν από τα 63€ το δίκλινο με πρωινό, τα στιλάτα Folegandros Apartments από τα 81€, τα άνετα στούντιο του Paraporti από τα 55€ και τέλος, τα πολυτελή δωμάτια του Chora Resort με τη ρομαντική διακόσμηση ξεκινούν από τα 99€ με πρωινό για το δίκλινο. 

Μήλος

Το ρομαντικό νησί με τις σεληνιακές παραλίες και τα υπέροχα τοπία ρίχνει κατά πολύ τις τιμές του τον Σεπτέμβριο. Στην λογική γκάμα των 40-80€ για το δίκλινο εντοπίσαμε αρκετά δωμάτια στο λιμάνι του Αδάμαντα (και όχι μόνο): Τα ατμοσφαιρικά στούντιο Hawk Stone ξεκινούν από τα 70€ με πρωινό, τα φιλόξενα δωμάτια της Τασούλας στο λιμάνι από τα 38€, τα όμορφα δωμάτια με θέα στη θάλασσα στο Portiani στοιχίζουν 85€ με πρωινό, τα απλά, άνετα διαμερίσματα του Zoe στα Πολλώνια από 50€ με πρωινό, τα κατάλευκα στούντιο του Paleochori Apartments στον ομώνυμο οικισμό από 45€ και τα άνετα τρίκλινα του Semiramis Guesthouse στον Αδάμαντα από 45€. Για περισσότερη πολυτέλεια, εντοπίσαμε σούπερ δωμάτια στο Milia Gi στα Πολλώνια από 135€ για το δίκλινο και στο πανέμορφο Lithos Luxury, ένα χιλιόμετρο από το Σαρακήνικο, στα 126€ για το δίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v