Βρήκαμε σούπερ φθηνά δωμάτια για τέλος Αυγούστου

Δεν σας φτάνει (το καλοκαίρι) θέτε κι άλλο; Δέκα ξενώνες στα νησιά και στη στεριά, με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 40-50€ το δίκλινο δωμάτιο.
Βρήκαμε σούπερ φθηνά δωμάτια για τέλος Αυγούστου
της Ηρώς Κουνάδη

Στα νησιά, στη στεριά, σε θάλασσες και σε όχθες λιμνών και ποταμιών, οι τιμές των δωματίων… τραβάν’ την κατηφόρα όσο ο Αύγουστος προχωρά προς το τέλος του, βάζοντάς μας σε πειρασμό για μίνι (ή και μάξι) εξορμήσεις. Για ρίξτε μια ματιά…

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το τελευταίο Σ/Κ του Αυγούστου (26-27/8). Αν έχετε δυνατότητα να ταξιδέψετε καθημερινές, θα τις βρείτε ακόμα πιο μειωμένες.

Koukouri Village
Καφιόνα, Πύργος Διρού, Μάνη, τηλ.: 2733 051004
Τιμή: 50€ το deluxe δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σε θέση ιδανική για να εξερευνήσετε τις υπέροχες παραλίες της Μάνης, προσφέρει μεγάλα δωμάτια (των 30 τετραγωνικών μέτρων) φτιαγμένα από πέτρα και ξύλο. Φιλοξενεί δωρεάν και τα κατοικίδιά σας.

Kakovatos Studios
Ζαχάρω, Ηλεία, τηλ.: 695 518 5855
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Έξι λεπτά με τα πόδια από μια εκ των ωραιότερων παραλιών της Ελλάδας (αυτή που οι Αθηναίοι λέμε Καϊάφα) προσφέρει όμορφα, πεντακάθαρα στούντιο. Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε ολόκληρη την δυτική ακτή της Πελοποννήσου –η Κυπαρισσία, η Πύλος, η Βοϊδοκοιλιά και οι καταρράκτες της Νέδας συγκαταλέγονται στις «οπωσδήποτε» στάσεις του μίνι road trip σας.

Ξενοδοχείο Άδωνις
Απόλλωνας, Νάξος, τηλ.: 2285 067060
Τιμή: 45€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Απλά, περιποιημένα και απόλυτα κυκλαδίτικα, τα δωμάτια του ξενοδοχείου βρίσκονται σε τέλειο σημείο, ένα λεπτό με τα πόδια από την παραλία, στον Απόλλωνα της Νάξου, και βλέπουν σε έναν γλυκύτατο λαχανόκηπο.

Vrahos Studios
Κιόνια, Τήνος, τηλ.: 22830 23927
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μεγάλα, φωτεινά στούντιο σε ένα κυκλαδίτικο συγκρότημα με ασβεστωμένα πεζούλια και μπλε παράθυρα, είκοσι μέτρα μακριά από μια από τις ωραιότερες παραλίες της Τήνου. Οι παροχές τους περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα και τραπεζαρία σε όλα τα δωμάτια.

Αφροδίτη  
Ερμούπολη, Σύρος, τηλ.: 2281 082976
Τιμή: 40€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, η Αφροδίτη απέχει τέσσερα λεπτά με τα πόδια από την παραλία, και προσφέρει φωτεινά, πεντακάθαρα και ευρύχωρα δωμάτια.

Ξενοδοχείο Κούκωνας
Γαλαξίδι, τηλ.: 2265 041179
Τιμή: 50€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Διακοσμημένα σε παραδοσιακό στιλ, με θέα στα καπετανόσπιτα του Γαλαξιδίου, τα δωμάτια του Koukonas απέχουν 200 μόνο μέτρα από τη γραφική προκυμαία, ενώ περιβάλλονται από έναν καταπράσινο κήπο με cocktail bar. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Διαμερίσματα Μαυρίκου Ελένη
Χώρα, Σκύρος, τηλ.: 2222 092828
Τιμή: 50€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην κουκλίστικη Χώρα της Σκύρου, φιλοξενεί εσάς και τα κατοικίδιά σας σε λιτά αλλά προσεγμένα στούντιο με κουζίνα και μεγάλο μπαλκόνι με θέα στον καταπράσινο κήπο. Για τις βουτιές σας, η μεγάλη αμμουδιά του Μώλου δεν απέχει παραπάνω από ενάμισι χιλιόμετρο.

Αρχοντικό Κρανά 
Ασπράγγελοι, Ζαγοροχώρια, τηλ.: 693 736 3071
Τιμή: 50€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Καλοκαίρι σε ένα από τα ωραιότερα ορεινά τοπία της Ελλάδας, και μάλιστα σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσουμε το φαντασμαγορικό φαράγγι του Βίκου και να πλατσουρίσουμε στα διάφανα νερά του Βοϊδομάτη. Το Αρχοντικό Κρανά προσφέρει πανέμορφα δωμάτια με θέα στο βουνό, που φιλοξενούν και τα κατοικίδιά σας.

Ξενώνας Καλλιστώ
Καστανιά, Λίμνη Πλαστήρα, τηλ.: 24410 75765
Τιμή: 40€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο, προαιρετικά, για το πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Δύο μόνο χιλιόμετρα από τις όχθες της λίμνης, σε ένα ήσυχο, αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό στην καρδιά του καταπράσινου θεσσαλικού τοπίου, ο συμπαθέστατος αυτός ξενώνας προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα που ανοίγουν σε μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο βουνό. Λιτά αλλά ευρύχωρα και πεντακάθαρα, περιλαμβάνουν στις παροχές τους μικρή κουζίνα για έξτρα οικονομία –το δε σπιτικό πρωινό αξίζει με το παραπάνω τα 5€ έξτρα κατ’ άτομο.

Ξενώνας Βρένθη
Καρύταινα, Αρκαδία, τηλ.: 2791 031650
Τιμή: 40€ το δίκλινο (συν 8€ το άτομο, προαιρετικά, για το πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 



Ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια που αγναντεύουν το κάστρο της Καρύταινας από τα παράθυρά τους, προσφέρει ένας από τους πιο value for money ξενώνες στην Ορεινή Αρκαδία. Σε σημείο ιδανικό για να ανηφορίσετε στο κάστρο, να εξερευνήσετε το χωριό, να περπατήσετε το φαράγγι του Λούσιου και να ξεκινήσετε για rafting από το χωριουδάκι τσέπης που λέγεται Βλαχορράφτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v