Δωμάτια στα πιο καλοκαιρινά μέρη της Πελοποννήσου

Βρίσκουμε οικονομικά δωμάτια για την υψηλή περίοδο του καλοκαιριού στις πιο θαλασσινές γωνιές της Πελοποννήσου μέχρι 60€.
Δωμάτια στα πιο καλοκαιρινά μέρη της Πελοποννήσου
Στις ακτές της Καλαμάτας ή του Ναυπλίου; Δίπλα στις απέραντες αμμουδιές της δυτικής Πελοποννήσου ή στα χωριουδάκια της Μεσσηνιακής Μάνης; Η Πελοπόννησος έχει δεκάδες καλοκαιρινούς προορισμούς και εμείς εντοπίσαμε δωμάτιο σε μερικούς από τους καλύτερους, που για τα τέλη Ιουλίου θα σας στοιχίσουν από 35 ως 57€.

Villa Teo, Καλαμάτα 

Βρίσκεται στις ακτές νότια της Καλαμάτας, στον οικισμό της Μικρής Μαντινείας, μια ανάσα από τις ακτές της Μάνης αλλά και από την πόλη, που το καλοκαίρι ζωντανεύει ακόμη περισσότερο χάρη στο Φεστιβάλ Χορού. Το δωμάτιο βρίσκεται πέντε λεπτά με τα πόδια από την αμμουδιά, είναι λιτό, αλλά διαθέτει κλιματισμό και κουζινάκι και στοιχίζει από 42€ το δίκλινο.

Παράδεισος, Καρδαμύλη 

Στο πιο γραφικό χωριουδάκι της μεσσηνιακής Μάνης, εκεί όπου γυρίστηκε και το «Πριν τα Μεσάνυχτα» επιβεβαιώνοντας την κινηματογραφική γοητεία του σκηνικού, βρίσκονται τα στούντιο του «Παράδεισου». Απλά, φωτεινά και καθαρά, διαθέτουν κουζινάκι, τηλεόραση και wifi και στοιχίζουν από 55€ το δίκλινο.

Koroni Village, Κορώνη 

Στο όμορφο… καστροχώρι της Κορώνης, ένα λεπτό περπατήματος από την παραλία, τα δωμάτια του Koroni Village ατενίζουν τον Μεσσηνιακό κόλπο ή τον όμορφο κήπο από τα μπαλκόνια τους και διαθέτουν κουζινάκι και wifi. Στοιχίζουν από 57€ το δίκλινο.

Terpsi Apartments, Τερψιθέα 

Κοντά στην Κυπαρισσία και τις ακτές της δυτικής Πελοποννήσου και τα όμορφα παράλια της Τερψιθέας, τα δωμάτια Terpsi βρίσκονται σε μια καταπράσινη έκταση με όμορφη αυλή, κατάλληλη για μπάρμπεκιου. Τα δωμάτια είναι περιποιημένα, ορισμένα από αυτά διαθέτουν κουζίνα και τραπεζαρία, ενώ στοιχίζουν από 39,60€ το δίκλινο.

Fevronia’s Rooms, Ναύπλιο 

Οκτώ χιλιόμετρα από το κέντρο του Ναυπλίου, στο Δρέπανο, κοντά στην καρδιά της καλοκαιρινής Αργολίδας, τα δωμάτια της Φεβρωνίας βρίσκονται 5 λεπτά από την παραλία, στις ακτές της Ασίνης και του Τολού. Τα απλά, ευρύχωρα και φωτεινά δίκλινα ξεκινούν από τα 50€.

Vlyhada Guesthouse, Πύργος Διρού 

Χτισμένος από πέτρα στον οικισμό του Πύργου Διρού και λίγα λεπτά οδήγησης από τη θάλασσα, ο ξενώνας Βλυχάδα διαθέτει παραδοσιακά, ρομαντικά δίκλινα με αίθριο/μπαλκόνι, air condition, τηλεόραση και wifi, από 50€.

Φοίβος, Νέο Οίτυλο 

Δύο βήματα από την θάλασσα, αυτός ο ξενώνας διαθέτει επίσης και εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ, παιδική πισίνα και έναν όμορφο κήπο με θέα το Ιόνιο και τις γύρω βουνοκορφές. Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά περιποιημένα, με σιδερένια κρεβάτια, αίθριο και μίνι εξοπλισμένο κουζινάκι, ενώ στοιχίζουν από 51€ το τρίκλινο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v