Τα καλύτερα ξενοδοχεία για ημιδιαμονή στην Αθήνα

Εσείς, το αντικείμενο του πόθου σας και η πιο kinky διαμονή σε κορυφαίες διευθύνσεις πλήρους εχεμύθειας στην Αθήνα και τα προάστια.
Τα καλύτερα ξενοδοχεία για ημιδιαμονή στην Αθήνα

Για τον κρυφό έρωτα, για τον… φανερό έρωτα που δεν έχει όμως σπίτι ελεύθερο, για το kinky της υπόθεσης ή απλά για 3-4 ώρες αμαρτωλού σεξ με τον τύπο/τύπισσα που γνωρίσατε στο μπαρ.

Όποια και αν είναι η αφορμή, οι παρακάτω διευθύνσεις υπόσχονται σε κλίμα ήρεμο, καθαρό και εχέμυθο να φιλοξενήσουν τις πιο παθιασμένες σας στιγμές.

Alter Athens

Στο κέντρο της Αθήνας, το «εναλλακτικό» αυτό ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πρόσφατα και διαθέτει καθαρά και ατμοσφαιρικά διακοσμημένα δωμάτια, με καλή ηχομόνωση, και όμορφα ντυμένους τοίχους σε πορφυρά χρώματα. Το απλό δίκλινο κοστίζει 40€/ βραδιά τις καθημερινές και 49€ τα Σαββατοκύριακα, ενώ για ένα deluxe δωμάτιο το κόστος ανέρχεται στα 50€ και 59€ αντίστοιχα.

Priamos 

Από τα παλαιότερα «ρομαντικά» ξενοδοχεία της Αθήνας, το Priamos σε Παγκράτι και Μοσχάτο διαθέτει δωμάτια και θεματικές σουίτες με μοντέρνο design σε τολμηρά χρώματα που φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα. Κάποια διαθέτουν και καθρέφτες, ξεχωριστό μπάνιο ή/και τζακούζι. Οι τιμές ημιδιαμονής (τρεις ώρες) για τα δωμάτια ξεκινούν από 17€, ενώ για διαμονή το κόστος ξεκινά από 60€/ βραδιά σε ένα απλό δίκλινο, με πρωινό.

Midas

Στα Βόρεια Προάστεια, το Midas προσφέρει συνολικά 46 δωμάτια και σουίτες με θεματικές ενότητες για kinky καταστάσεις. Στα δωμάτια του ξενοδοχείου «παίζουν» διάφορα διακοσμητικά θέματα όπως τιγρέ, βινύλιο, σινεμά, μαροκινό, άφρικα κ.α. ενώ οι σουίτες του εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία τους (π.χ. η «Σπηλιά»). Η ημιδιαμονή τριών ωρών στα μικρά δωμάτια κοστίζει 20€, στα θεματικά 30€ και στις σουίτες από 50€ μέχρι 90€. Για διανυκτέρευση, οι τιμές ξεκινούν από 50€ για ένα μπάτζετ δωμάτιο.

Kreoli 

Aπέναντι από τη μαρίνα της Γλυφάδας, το δημοφιλές ξενοδοχείων των Νοτίων Προαστίων προσφέρει – αρχικά – εχεμύθεια και διακριτικότητα και κατ’ επέκταση άνετα δωμάτια με μπαλκόνι και θέα θάλασσα. Διαθέτουν ζεστά χρώματα και μοντέρνο ντιζάιν, καθρέφτες για έξτρα αυτοπεποίθηση και ιδιωτικό μπάνιο. Το κόστος ημιδιαμονής (μέχρι 5 ώρες) κυμαίνεται στα 20-23€, ενώ για διανυκτέρευση στα 40-46€, ανάλογα τη θέα.

Atlantic 

Στην Καλλιθέα θα περάσετε ωραία αν αφεθείτε στην θαλπωρή των άνετων δωματίων του Ατλάντικ, τα οποία συνδυάζουν κλασσικό με μοντέρνο στοιχείο και διαθέτουν χαρακτήρα, αλλά και θέα θάλασσα αν επιλέξετε το κατάλληλο. Δορυφορική τηλεόραση και υδρομασάζ  συμπληρώνουν τις παροχές σε κάποια δωμάτια. Το κόστος ημιδιαμονής (μέχρι 4 ώρες) ξεκινά από 22€, ενώ για διανυκτέρευση από 45€.

Pines Hotel

Μοντέρνο ξενοδοχείο στην Νέα Κηφισιά, το οποίο προσφέρει 64 δωμάτια και 3 superior σουίτες για ρομαντικές διανυκτερεύσεις ή ημιδιαμονή σε ήσυχο περιβάλλον. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση με «ενδιαφέροντα» κανάλια και δωρεάν wi-fi. Η ημιδιαμονή τεσσάρων ωρών κοστίζει από 20€ σε απλό δωμάτιο ή 58€ σε superior σουίτα (μέχρι τρεις ώρες), ενώ για διανυκτέρευση θα πληρώσετε 54€ για ένα στάνταρ δίκλινο με πρωινό στον πρώτο όροφο ή 64€ για ένα superior δίκλινο με πρωινό.

Hotel Bill

Μια ρομαντική γωνιά στο Μεταξουργείο, το Hotel Bill διαθέτει δωμάτια κατανεμημένα σε πέντε ορόφους, το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και διακόσμηση. Τα μίνιμαλ χρώματα συνδυάζονται με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς φτιάχνοντας αισθησιακό κλίμα, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση, πετσέτες, παντόφλες, μπουρνούζι, wifi κ.α. To κόστος ημιδιαμονής ξεκινά από 22€, ενώ για διανυκτέρευση 35€ τις καθημερινές και 40€ τα Σαββατοκύριακα.

Athens Privé Hotel

Παραμένουμε Μεταξουργείο, και ανακαλύπτουμε τα 31 πολυτελή δωμάτια του Athens Privé Hotel, μεταξύ των οποίων και μία σουίτα, το καθένα με τη δική του αισθητική και στιλ. Όλα τους έχουν 24ωρο room service, υδρομασάζ, κλιματισμό, καθρέφτες, ντουζιέρα, φωτισμό τον οποίο ρυθμίζετε εσείς ανάλογα με το κλίμα που θέλετε να δημιουργήσετε και φυσικά τηλεόραση με «εκπαιδευτικά» προγράμματα. Οι τιμές ημιδιαμονής για τα απλά δωμάτια ανέρχονται στα 24€ για τρεις ώρες, ενώ για εκείνα με υδρομασάζ στα 40€. Για διανυκτέρευση το κόστος διαμορφώνεται στα 40€ και 60€ αντίστοιχα.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v