Κερδίστε ειδυλλιακή διαμονή στο Finday Boutique Hotel

Το in2life και το Finday Eco Boutique Hotel σας στέλνουν για ένα υπέροχο τριήμερο με ειδυλλιακή διαμονή στα Καλάβρυτα. Δείτε πώς θα το κερδίσετε.
Κερδίστε ειδυλλιακή διαμονή στο Finday Boutique Hotel
Σε ένα κτήμα 6 στρεμμάτων στους πρόποδες του Χελμού και μόλις 800 μέτρα από το κέντρο των Καλαβρύτων απλώνονται τα πέτρινα σπιτάκια του Finday Eco Boutique Hotel, ένας πραγματικός «θησαυρός» φιλοξενίας και αισθητικής στα Καλάβρυτα.

Το πέτρινο Boutique Hotel, με την υπέροχη θέα στις πλαγιές των Καλαβρύτων, διαθέτει έξι δίχωρες σουίτες με τζάκι και τα τέσσερα μονόχωρα στούντιο, όλα εξίσου όμορφα, καθαρά και πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, ψυγείο, σεσουάρ μαλλιών και ένα υπέροχο παραδοσιακό τζάκι.

Οι ζεστοί και φιλόξενοι χώροι του υπόσχονται στους επισκέπτες χαλάρωση, ηρεμία, αλλά και ενδιαφέρουσες γαστριμαργικές απολαύσεις με σπιτικές παραδοσιακές λιχουδιές από τοπικά εδέσματα, που προσφέρονται στην αίθουσα πρωινού με πανοραμική θέα στα Καλάβρυτα. 

Άλλωστε, όσοι βρεθούν στα Καλάβρυτα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη φύση, να γνωρίσουν τοπία ασύλληπτης ομορφιάς και να εκτονώσουν την πίεση της καθημερινότητας.



Ο ξενώνας Finday Boutique Hotel, το μοναδικό Eco Boutique Hotel στα Καλάβρυτα, περιλαμβάνει υπέροχα δωμάτια με διαφορετικά χρώματα, σχέδια και έπιπλα. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει το δωμάτιο που του ταιριάζει.

Η προσεγμένη διακόσμηση των δωματίων, με τα ζεστά χρώματα, το ξύλο και τα χειροποίητα χαλιά, ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ τα τεράστια σιδερένια κρεβάτια, με τα πουπουλένια μαξιλάρια, τα μαλακά παπλώματα και τις κουνουπιέρες, υπόσχονται στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.

Εκτός ξενοδοχείου, ο επισκέπτης έχει αμέτρητες επιλογές για να εξερευνήσει την περιοχή: Η Αγία Λαύρα, τα Κλουκινοχώρια, η Αλπική λίμνη Τσιβλού με τα τεράστια πλατάνια και το δάσος της Ζαρούχλας είναι μόνο η αρχή. Το Σπήλαιο των Λιμνών με τους πολύχρωμους σταλακτίτες, το παραποτάμιο χωριό Πλανητέρο και η ευρύτερη περιοχή του Διακοφτού θα γίνουν, επίσης, σύμμαχοι στις βόλτες. Το ταξίδι κατά μήκος του Ερασινού ποταμού και το εντυπωσιακό φαράγγι του Βουραϊκού θα συναρπάσουν τους φυσιολάτρες.



Μία μοναδική εμπειρία που πρέπει να ζήσει όποιος βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή του Διακοφτού, είναι η ανάβαση (ή κατάβαση) στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο. Πρόκειται για ένα, μοναδικό στην Ελλάδα, έργο που χρονολογείται στην εποχή του Χαριλάου Τρικούπη και που δημιουργήθηκε ως μοναδικό μέσο επικοινωνίας των Καλαβρύτων με τα μεγάλα αστικά κέντρα. Το ταξίδι κατά μήκος του Ερασινού ποταμού, η πανδαισία των χρωμάτων και το εντυπωσιακό φαράγγι του Βουραϊκού θα σας συναρπάσει.

Μάθετε περισσότερα για το ξενοδοχείο στην επίσημη ιστοσελίδα του

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v