Υπέροχα δωμάτια με τζάκι σε ελληνικά χωριά

Πουπουλένια παπλώματα, ρομαντικά δωμάτια, παραδοσιακοί ξενώνες και τζάκι… να καίει για δύο, στα ωραιότερα μέρη της ορεινής Ελλάδας.
Υπέροχα δωμάτια με τζάκι σε ελληνικά χωριά
Ρομαντζάδα σε ζεστά δωμάτια στο Πήλιο, θαλπωρή, παράδοση και τζάκι να σιγοκαίει στα Ζαγοροχώρια, υπέροχη θέα συνδυασμένη με χουχούλιασμα στις πλαγιές του Ολύμπου, στα ορεινά της Ναυπακτίας ή στις κορυφές της Ζήρειας. Οι παρακάτω ξενώνες μας προσφέρουν ειδυλλιακή διαμονή σε δωμάτια με τζάκι σε λογικές τιμές, από 50 ως 90€ το δίκλινο κι εμείς ήδη ονειρευόμαστε τα επόμενα χειμερινά σαββατοκύριακά μας.

Κωνσταντίνου και Ελένης
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια

Στο υπέροχο Μονοδένδρι, από τα πιο καρτποσταλικά χωριά του Ζαγορίου, ο ξενώνας «Κωνσταντίνου και Ελένης» προσφέρει δωμάτια με ζεστά χρώματα, ξύλινα πατώματα και πέτρινο τζάκι, που σιγοκαίει στα πόδια του κρεβατιού. Προσφέρει δε και εξαιρετικό πρωινό με τοπικά προϊόντα.
Τιμή: Από 60€ το δίκλινο με ημιδιατροφή

Πελίας
Πορταριά, Πήλιο

Βρίσκεται στη γραφική πλατεία της Πορταριάς, χτισμένο από πέτρα και ξύλο και διαθέτει όμορφο κήπο, γλυκύτατο κοινόχρηστο lounge και δωμάτια με τζάκι στο σαλονάκι τους, κλασική επίπλωση σε ζεστά χρώματα, μπαλκόνια με πανοραμική θέα, μπανιέρες-υδρομασάζ και δωρεάν καφέ και τσάι.
Τιμή: Από 79€ το δίκλινο με πρωινό

Παραδοσιακός ξενώνας Αρχοντούλα
Παλαιός Παντελεήμονας, Όλυμπος

Ένας πετρόχιστος ξενώνας μας περιμένει σε κεντρικό σημείο του όμορφου Παλαιού Παντελεήμονα στις πιερικές πλαγιές του Ολύμπου. Προσφέρει ευρύχωρα στούντιο με τζάκι και επιπλωμένο αίθριο, σιδερένια κρεβάτια, χειροποίητες διακοσμητικές λεπτομέρειες, καθιστικό με καναπέ και τηλεόραση LCD και μικρή εξοπλισμένη κουζίνα.
Τιμή: 50€ το δίκλινο

Chalet Αστέρας του Βορρά
Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Καϊμακτσαλάν

Λίγες δεκάδες μέτρα από το κέντρο του γραφικού Παλαιού Αγίου Αθανασίου, του παραδοσιακού οικισμού στα «ψηλά» του Καϊμακτσαλάν που αποκαλείται και… Αράχωβα του Βορρά, το σαλέ του Αστέρα του Βορρά προσφέρει δωμάτια από πέτρα και ξύλο με θέα στο βουνό, εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό με καναπέ και τζάκι. Το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής είναι σε απόσταση αναπνοής.
Τιμή: 60€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό

Orini Nafpaktia Houses
Παλαιόπυργος, Ορεινή Ναυπακτία

Τι θα λέγατε να μένατε σε πέτρινα σπιτάκια στη μέση του (πανέμορφου) πουθενά; Οι παραδοσιακές κατοικίες των Orini Nafpaktia Houses βρίσκονται στην λιγότερο τουριστική περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, στον Παλαιόπυργο, 22 χιλιόμετρα από τη Ναύπακτο. Οι αυτόνομες μονάδες διαθέτουν υπνοδωμάτιο για δύο, θέα στο βουνό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι με καναπέ και τζάκι.
Τιμή: 60€ το δίκλινο

Ελατόδασος
Ορεινή Ευρυτανία

Περικυκλωμένος από έλατα, όπως μαρτυρά και το όνομά του, ο ξενώνας Ελατόδασος βρίσκεται στο Βελούχι της Ευρυτανίας, κοντά στο Μικρό και το Μεγάλο Χωριό, οι μετοχές των οποίων ανεβαίνουν συνεχώς στις αποδράσεις της Στερεάς Ελλάδας. Τα δωμάτια διαθέτουν πέτρινους τοίχους, ξύλινα δάπεδα και οροφές, μικρή εξοπλισμένη κουζίνα, κλασική διακόσμηση σε γήινα χρώματα και καθιστικό με τζάκι.
Τιμή: 71€ το δίκλινο

Πηγή Ταρλαμπά
Άνω Τρίκαλα Κορινθίας

Πάνω σε μια πευκόφυτη πλαγιά των Τρικάλων Κορινθίας, ο πετρόχτιστος ξενώνας Ταρλαμπά προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένες σουίτες με ανεμπόδιστη θέα στον Κορινθιακό ή τη Ζήρεια. Τα κρεβάτια είναι από σφυρήλατο σίδερο και διαθέτουν πουπουλένια παπλώματα, ενώ τα δωμάτια περιλαμβάνουν καθιστικό με ωραιότατο τζάκι.
Τιμή: 90€ η δίκλινη σουίτα δύο επιπέδων (κρεβάτι στη «σοφίτα»)

Ροδοβόλι 
Κόνιτσα

Πιστό στην ηπειρωτική αρχιτεκτονική, το Ροδοβόλι της Κόνιτσας προσφέρει έντεκα πολυτελή δωμάτια με ζεστά χρώματα στους τοίχους και τα υφάσματα, ένα ρομαντικό σκηνικό το οποίο ολοκληρώνεται με το τζάκι, που διαθέτουν τα deluxe δίκλινα και οι Junior σουίτες.
Τιμή: Από 65€ το deluxe δίκλινο με τζάκι
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v