Σούπερ ρομαντικοί ξενώνες στο Ναύπλιο

Παραμυθένια δωμάτια για δύο, στα πανέμορφα σοκάκια της παλιάς πόλης, σε τιμές που ξεκινούν από τα 49€ το δίκλινο.
Σούπερ ρομαντικοί ξενώνες στο Ναύπλιο
της Ηρώς Κουνάδη

Σχεδιάζετε ρομαντικό weekend για δύο, και το Ναύπλιο είναι ο πρώτος προορισμός που σας έρχεται στο μυαλό; Λογικό. Τα κουκλίστικα σοκάκια της παλιάς πόλης του είναι δίπλα μας, είναι αυτή την εποχή του χρόνου στα καλύτερά τους –πριν αρχίσουν να συρρέουν τα πλήθη της άνοιξης– και είναι επίσης πλημμυρισμένα από υπέροχους, ρομαντικούς ξενώνες φτιαγμένους για δύο. Ιδού μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (4-5/02). Όλοι οι ξενώνες βρίσκονται στην παλιά πόλη, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

999 Luxury Hotel 
Τηλ.: 27520 27075
Τιμή: από 60€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Παστέλ χρώματα, καθαρές γραμμές, και αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, σε ένα αναπαλαιωμένο ναυπλιώτικο αρχοντικό στην καρδιά της παλιάς πόλης. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία δωματίων, κάποια από αυτά με αίθριο ή μπαλκονάκι και θέα στην παλιά πόλη, καθώς επίσης και σουίτες με ξεχωριστό καθιστικό, μπαλκονάκι ή αίθριο με θέα στα κουκλίστικα σοκάκια γύρω τους.

Anthemion Guest House
Έξω από την παλιά πόλη, τηλ.: 2752 022912
Τιμή: από 51€ το δίκλινο (συν 6€ το άτομο, προαιρετικά, για το πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Λίγο έξω από την παλιά πόλη, σε απόσταση… βημάτων από το υπέροχο Παλαμήδι, το Ανθέμιον προσφέρει ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια με ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, κουνουπιέρες για έξτρα ρομαντζάδα και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το κάστρο και την πόλη του Ναυπλίου. Το πλούσιο πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking.

Αμυμώνη και Αδιάντη
Τηλ.: 2752 022073
Τιμή: από 85€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ  



Από τα ομορφότερα δωμάτια που έχουμε δει στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία όπως τα ξύλινα ταβάνια με έργα μοντέρνας τέχνης και ζωηρά χρώματα στους τοίχους, σε ένα αποτέλεσμα χάρμα οφθαλμών. Η θέα από τα μπαλκονάκια τους στο κάστρο και τα καλντερίμια της παλιάς πόλης είναι φανταστική. Το δε σπιτικό πρωινό που σερβίρεται αν θέλετε και στο δωμάτιό σας ως τις 12.00 το μεσημέρι περιλαμβάνει χειροποίητες πίτες, κέικ, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά, ντόπιο μέλι και τυρί.

Δίας 
Τηλ.: 2752 022276
Τιμή: 70€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στεγάζεται στο κουκλίστικο νεοκλασικό όπου κάποτε έμενε ο Δημήτρης Υψηλάντης, το οποίο έχει αναπαλαιωθεί υποδειγματικά. Τα πανέμορφα, ευρύχωρα δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με σκαλιστά ξύλινα έπιπλα, ρομαντικές πινελιές στη διακόσμηση, και παροχές που περιλαμβάνουν υδρομασάζ και δορυφορική τηλεόραση. Το σπιτικό πρωινό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χειροποίητες μαρμελάδες και παραδοσιακές πίτες.

Ίλιον 
Τηλ.: 2752 025114
Τιμή: 70€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Χρωματιστά, ευρύχωρα και σούπερ ατμοσφαιρικά, διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες, τα δωμάτια στο Ίλιον μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι. Στεγάζονται, δε, σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα, που κάποτε αποτελούσε την κατοικία του δημάρχου της πόλης. Τα μπαλκονάκια τους αγναντεύουν την πλατεία Συντάγματος, το πρωινό περιλαμβάνει σπιτικές πίτες και μαρμελάδες, και το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία δωματίου.

Όμορφη Πόλη 
Τηλ.: 2752 021565
Τιμή: 63€ το δίκλινο (και 6€ το άτομο, προαιρετικά, για πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Μεγάλα και φωτεινά, διακοσμημένα με απαλά γήινα χρώματα και καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές, τα δωμάτια της Όμορφης Πόλης απλώνονται σε ξεχωριστά επίπεδα, ενώ πολλά εξ αυτών διαθέτουν και μπαλκονάκι με θέα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Το σπιτικό πρωινό περιλαμβάνει χειροποίητα εδέσματα και παραδοσιακά υλικά, και αξίζει με το παραπάνω τη μικρή διαφορά που θα κάνει στο budget σας.

Chroma Design Hotel and Suites 
Τηλ.: 2752 027686
Τιμή: 49€ το δίκλινο με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Πανέμορφα, χρωματιστά δωμάτια με λουλουδάτες ταπετσαρίες, έπιπλα αντίκες και διακοσμητικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από το φάνκι στιλ των 70s προσφέρει το Chroma, που είναι design hotel… όνομα και πράγμα. Από τα μπαλκονάκια ή τα παράθυρά τους αγναντεύουν τα δρομάκια της παλιάς πόλης και το κάστρο, που τα βράδια φωτίζεται μαγικά. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v