Το Alkyon Resort γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Δελεαστικά πακέτα για να γιορτάσετε τον έρωτά σας προσφέρει το 5άστερο Alkyon Resort Hotel & Spa, στην Κορινθία.
Το Alkyon Resort γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο
Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει. Αν θέλετε να γιορτάστε την αγάπη σας και να προσφέρετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, το 5άστερο Alkyon Resort Hotel & Spa προτείνει μια ρομαντική απόδραση στην κοντινή Κορινθία. Το πολυτελές resort προσφέρει από 1η έως 29 Φεβρουαρίου* 2016 το ‘Be my Valentine’*, μια ξεχωριστή εμπειρία για να απολαύσετε μαζί με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας την τέλεια ημέρα για τη ρομαντική γιορτή σας.

To ‘Be my Valentine’* περιλαμβάνει:
- Διαμονή σε Junior Suite
- Πλούσιο Πρωινό και Ρομαντικό Δείπνο στο Sky Bar Restaurant

Στη σουίτα:
- Σοκολατάκια και
- 1 Μπουκάλι Κρασί ‘Όψιμος Τρύγος’ της οικογένειας Παπαργυρίου

- Κάθε Σάββατο, διασκέδαση με ζωντανή μουσική
- Αναχώρηση από τη σουίτα στις 16:00, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα

Στο Spa Center:
- Ελεύθερη Χρήση Σάουνας, Χαμάμ, υδρομασάζ στο θερμαινόμενο Jacuzzi και εσωτερικής θερμαινόμενης Πισίνας
- Πρόγραμμα χαλάρωσης με ταυτόχρονη χρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία και ατμόλουτρο, διάρκειας 30 λεπτών, μέσα στην υπερσύγχρονη κάψουλα του Spa Jet
- Ελεύθερη Χρήση Γυμναστηρίου
- 15% έκπτωση στις ala carte περιποιήσεις προσώπου & σώματος
- Δυνατότητα επιλογής ‘Be my Valentine’ Spa Suite Package (θεραπεία ευεξίας και περιποίησης spa για δύο) σε ειδική τιμή
- Δυνατότητα επιλογής Candle massage 25’ και 50’ σε ειδική τιμή

Τιμή πακέτου ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα σε Junior Suite:180€

Spa Center - Προσφορές Φεβρουαρίου

a) ‘Be my Valentine’ Spa Suite Package:
Στη Spa Suite, μέσα σε μια γαλήνια αρωματισμένη ατμόσφαιρα, απολαύστε μαζί με το ταίρι σας ένα ζεστό αρωματικό λουτρό υδρομασάζ που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις και ζήστε την ανεπανάληπτη εμπειρία που προσφέρει το μασάζ αρωματοθεραπείας με τα ζεστά κεριά.

Περιλαμβάνει:
- Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ
- Candle massage
- Ζεστό αρωματικό τσάι

Διάρκεια 60’, Ειδική Τιμή προσφοράς ανά ζευγάρι 120€

b) Candle massage
Επιλέξτε το άρωμα που σας ταιριάζει και απολαύστε τη χαλάρωση και ευεξία που
σας προσφέρει το μασάζ με κερί.

Διάρκεια 25’ / 50’, Ειδική Τιμή προσφοράς ανά άτομο 25€ / 50€ αντίστοιχα.

Λίγα λόγια για το Alkyon Hotel Resort & Spa

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα, δίπλα στους αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, τα οινοποιεία της Νεμέας και την ορεινή Κορινθία, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v