Υπέροχα δωμάτια έως 30€ για τον Σεπτέμβριο

Στην Αίγινα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια και τις Κυκλάδες βρήκαμε δωμάτια που ξεκινούν από μόλις 18€ το δίκλινο! Γιατί οι καλύτερες βουτιές γίνονται τον Σεπτέμβρη.
Υπέροχα δωμάτια έως 30€ για τον Σεπτέμβριο
της Ηρώς Κουνάδη

Θέλετε να ξορκίσετε τη μελαγχολία της επιστροφής από τις διακοπές; Μείνατε, ακόμα χειρότερα, παραπονεμένοι στην Αθήνα, χωρίς διακοπές φέτος; Βρήκατε μήπως ξεχασμένα σε μία τσέπη παντελονιού 30€ και αναρωτιέστε τι μπορείτε να τα κάνετε; Έχουμε επτά εξαιρετικές ιδέες για ένα σεπτεμβριάτικο Σαββατοκύριακο, σε δωμάτια ξενοδοχείων που ξεκινούν από 9€ το άτομο. Ναι, αλήθεια.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (12-13/09) και αφορούν δίκλινο δωμάτιο χωρίς πρωινό, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. 

Eri Studios 
Αγία Μαρίνα, Αίγινα
Τιμή: 20€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Ίσως η οικονομικότερη πρόταση διαμονής που έχουμε δει ποτέ στην Αίγινα, το Eri Studios προσφέρει λιτά αλλά πεντακάθαρα και ευρύχωρα διαμερίσματα (των 25 τετραγωνικών μέτρων) με μπαλκονάκι και μικρή κουζίνα. Στα συν, ότι απέχει μόλις 300 μέτρα από την θάλασσα. 

Terpsi Apartments 
Κυπαρισσία, Πελοπόννησος
Τιμή: 29,70€ το δίκλινο ή 58,50€ για τη μεζονέτα των τεσσάρων ατόμων 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Δεν είναι δωμάτια, είναι μικρά διαμερίσματα των 40 τετραγωνικών μέτρων με μπαλκονάκια και αίθρια που βλέπουν σε έναν καταπράσινο κήπο. Συγκεντρώνουν την αγάπη των χρηστών του Booking (με βαθμολογία που αγγίζει το 9,5 στα 10) και παρέχουν «εξτραδάκια» όπως δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή. 

Porto Sabatiki 
Σαμπατική, Πελοπόννησος
Τιμή: 26€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Μόλις πέντε βήματα (ή πέντε μέτρα, αν προτιμάτε) από την παραλία, προσφέρει λιτά αλλά ηλιόλουστα και περιποιημένα δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Η Σαμπατική βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα έξω από το Λεωνίδιο, και αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις μυστικές παραλίες της «από δω» ακτής της Πελοποννήσου, αλλά και τις καταπράσινες διαδρομές του Πάρνωνα. 

Anemoessa Hotel 
Υστέρνια, Τήνος
Τιμή: 25€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Κυκλαδίτικη διακόσμηση, κατάλευκοι ασβεστωμένοι τοίχοι, περιποιημένα δωμάτια με παροχές που περιλαμβάνουν ψυγείο, τηλεόραση και δωρεάν wi-fi. Και όλα αυτά, σε απόσταση απλώνω-χέρι-και-πιάνω-θάλασσα (σε απόσταση τριών μέτρων από την θάλασσα, αν το προτιμάτε αντικειμενικότερα).

Elpida
Μπατσί, Άνδρος
Τιμή: 25€ το δίκλινο budget studio, 30€ το δίκλινο studio με θέα στη θάλασσα 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, λίγα μόνο βήματα μακριά από την παραλία, το Elpida προσφέρει όμορφα και περιποιημένα studios με δωρεάν wi-fi, εξοπλισμένη κουζίνα και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το Αιγαίο. Στον κήπο θα βρείτε εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και παιδική χαρά για τα πιτσιρίκια, ενώ το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης βιβλιοθήκη και γωνιά internet.

Hotel Alexandros
Άφησσος, Πήλιο
Τιμή: 18€ το δίκλινο economy δωμάτιο (των 9 τ.μ.), 28€ το δίκλινο με θέα στον κήπο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Αν η ευρυχωρία δεν είναι το βασικό σας κριτήριο, τα δωμάτια του Alexandros είναι πιθανότατα το καλύτερο value for money που θα πετύχετε ποτέ: Καθαρά και περιποιημένα, με παροχές που περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν wi-fi στους κοινόχρηστους χώρους, και με την παραλία να απέχει κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την πόρτα τους. 

Lappas Rooms 
Ροβιές, Βόρεια Εύβοια
Τιμή: 30€ το δίκλινο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Δέκα μέτρα μακριά από την παραλία στις Ροβιές, προσφέρει πεντακάθαρα, περιποιημένα και ευρύχωρα στούντιο (των 25 τετραγωνικών μέτρων) με μικρή κουζίνα και μπαλκονάκι. Οι Ροβιές αποτελούν ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη Λίμνη, τις παραλίες και τους καταρράκτες της υπέροχης Βόρειας Εύβοιας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v