Kipi Suites: Κερδίστε μια σουίτα με θέα στο Ζαγόρι

Το In2life και το Kipi Suites στέλνουν έναν τυχερό στη δική του σουίτα, στο πανέμορφο χωριό Κήποι στα Ζαγοροχώρια. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση.
Kipi Suites: Κερδίστε μια σουίτα με θέα στο Ζαγόρι
Στην καρδιά του Κεντρικού Ζαγορίου, στο παραδοσιακό χωριό Κήποι, κρυμμένο ανάμεσα στις οξιές, τις πηγές με τα τρεχούμενα νερά και τα επιβλητικά βράχια, το Kipi Suites είναι ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο φωλιασμένο σε ένα απόλυτα ονειρικό σκηνικό.

Σε προνομιακή τοποθεσία με θέα τον παραδοσιακό οικισμό των Κήπων στο κεντρικό Ζαγόρι, το Kipi Suites προσφέρει στους επισκέπτες του μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων.

Στις οκτώ υπέροχες σουίτες του, η παράδοση συναντά την διακριτική πολυτέλεια: Όλες τους διαθέτουν ιδιωτική είσοδο, ανεμπόδιστη θέα, ένα ή δύο τζάκια, τηλεοράσεις 32 '' HD, μηχανές Nespresso και υποδοχές iPod, ενώ οι περισσότερες προσφέρουν επίσης ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι. Τα έπιπλα, ξεχωριστά και ιδιαίτερα, σε συνδυασμό με τους κρυφούς φωτισμούς, συνθέτουν ένα σύγχρονο και αφαιρετικό αποτέλεσμα. Τα ευρύχωρα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ανέσεις υψηλής ποιότητας, πετσέτες και μπουρνούζια, ενώ στην πλειονότητά τους προσφέρουν και Jacuzzi. Χαλαρώστε στα εξαιρετικά άνετα king size κρεβάτια και απολαύστε τις μικρές λεπτομέρειες που ομορφαίνουν τη ζωή.

Ξεκινώντας την ημέρα σας στους Κήπους

Στο Kipi Suites το πρωινό είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση: Ολόφρεσκοι χυμοί, εκλεκτές τοπικές γεύσεις και σπιτικές δημιουργίες που περιλαμβάνουν ζυμωτό ψωμί, χειροποίητες μαρμελάδες, ντόπιο γιαούρτι, σπιτικά γλυκά και πίττες υπόσχονται το κατάλληλο ξεκίνημα για την ημέρα σας. Και το καλύτερο; Το πρωινό εδώ σερβίρεται μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, για να πάρετε τον χρόνο σας και να αισθανθείτε πραγματικά διακοπές.

Εν συνεχεία, θα εξερευνήσετε τον υπέροχο Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου, μια από τις ωραιότερες γωνιές της Ελλάδας. Θα περπατήστε τα παλιά μονοπάτια, θα διασχίσετε ποτάμια πάνω από πέτρινα γεφύρια, θα χαθείτε στα σοκάκια των πανέμορφων παραδοσιακών χωριών του Ζαγορίου.

Προνομιακό πακέτο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ισχύει για όλους τους τύπους δωματίων για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις, για το διάστημα από 29/05 έως 01/06/2015 και περιλαμβάνει:

- Εκλεκτό πρωινό με τοπικές γεύσεις στο Kipi Bites (καθημερινά)
- Ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη
- Μια εξωτερική δραστηριότητα (rafting)
- Early check-in & late check-out, κατόπιν διαθεσιμότητας
- Ειδικές τιμές σε περίπτωση 3ης & 4ης διανυκτέρευσης εντός του παραπάνω διαστήματος

Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 250€ για δύο άτομα και δύο διανυκτερεύσεις.Για κρατήσεις, κάντε κλικ εδώ




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v