Πρωτοχρονιά στον Παρνασσό: Κερδίστε τη διαμονή σας!

Ο Ξενώνας Μαυροδήμος, στις πλαγιές του Παρνασσού, και το in2life σας κάνουν δώρο τρεις διανυκτερεύσεις για την Πρωτοχρονιά του 2014-15. Δηλώστε συμμετοχή.
Πρωτοχρονιά στον Παρνασσό: Κερδίστε τη διαμονή σας!
Το in2life, σε συνεργασία με τον Ξενώνα Μαυροδήμο, σας κάνουν δώρο μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά στον Παρνασσό. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση, για να κερδίσετε τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, στις 30, 31 Δεκεμβρίου 2014 και 1 Ιανουαρίου 2015. Ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Οι ελατοσκέπαστες πλαγιές του Παρνασσού κορνιζάρονται τέλεια από τα ντυμένα με κεντητά κουρτινάκια παράθυρα του παραδοσιακού ξενώνα Μαυροδήμου. Κτισμένος το 1985, εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο λαξευμένο στο χέρι, ο ξενώνας είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις διαμονής σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Παρνασσού, την Αγόριανη –γνωστή και ως Επτάλοφο.

Στο εσωτερικό του ξενώνα, τα ξύλινα πατώματα, τα παραδοσιακά έπιπλα, τα γήινα χρώματα και τα απαλά υφάσματα συνθέτουν ένα σκηνικό που ακροβατεί μεταξύ country chic αισθητικής και pop design. Ο διάδρομος του πρώτου ορόφου είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού του αναπάντεχου συνδυασμού: ένας βαθυκόκκινος τοίχος κοσμείται από μία ρουστίκ ξύλινη μπαλκονόπορτα που παραπέμπει σε αγρόκτημα των τελών του 19ου αιώνα.


Τα ξύλινα πατώματα των δωματίων κοσμούνται από αφράτες φλοκάτες, άλλοτε κατάλευκες κι άλλοτε χρωματιστές –κόκκινες, φούξια ή πορτοκαλί. Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι ρομαντικές, χουχουλιαστές σοφίτες του δεύτερου ορόφου, που απολαμβάνουν υπέροχη θέα στις πλαγιές του Παρνασσού από τα παράθυρά τους.


Το πλούσιο, παραδοσιακό πρωινό σερβίρεται στο εστιατόριο του ισογείου, με το μεγάλο τζάκι και τις ακόμη μεγαλύτερες τζαμαρίες, που αγναντεύουν το χιονισμένο τοπίο έξω από τον ξενώνα. Εδώ θα επιστρέψετε και το μεσημέρι και το βράδυ, μετά τις εξορμήσεις σας στην περιοχή, για να δοκιμάσετε εδέσματα όπως ζουμερά παϊδάκια στη σχάρα, ρεβίθια με μανιτάρια ή μοσχαράκι με κυδώνια.

Μιλώντας για τις εξορμήσεις σας στην περιοχή, η Αγόριανη αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε όλο τον Παρνασσό, από το χιονοδρομικό κέντρο, την Αράχωβα και τους Δελφούς ως το Χάνι της Γραβιάς, το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας, τα μονοπάτια και τα σπήλαια του βουνού. Οι ιδιοκτήτες του ξενώνα είναι πραγματικά αστείρευτη πηγή πληροφοριών για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα - Αγόριανη: Ο Παρνασσός… απ’ την άλλη πλευρά



Ξενώνας Μαυροδήμος
Αγόριανη Παρνασσού
τηλ.: 22340 61289, 22340 61309
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v