Κιμωλία Γη: Κερδίστε μαγική διαμονή στην Κίμωλο

Σε μια από τις ομορφότερες γωνιές των Κυκλάδων, στα Πράσα της Κιμώλου, σας κάνουν δώρο το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο το in2life και το Κιμωλία Γη Studios.
Κιμωλία Γη: Κερδίστε μαγική διαμονή στην Κίμωλο
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μία μικρή ανάπαυλα χαλάρωσης και ηρεμίας είναι το καλύτερο αντίδοτο στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Το in2life και τα Kimolia Gi Studios σαν δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα αξέχαστο τριήμερο στην Κίμωλο και να πάρετε μία μικρή πρόγευση καλοκαιριού, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Διακόσια μόλις μέτρα από τα Πράσα της Κιμώλου, εκεί που η μεσογειακή φώκια Monachus Monachus βρίσκει καταφύγιο, εκεί θα βρείτε κι εσείς το δικό σας καταφύγιο, σε μια παραλία αξεπέραστης ομορφιάς, με γαλαζοπράσινα νερά και κατάλευκη άμμο.

Στο αγρόκτημα της «Κιμωλίας γης» θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Φτάνοντας, θα σας υποδεχθεί η οικοδέσποινα, η κυρία Οδηγήτρια, προσφέροντας σας απλόχερα την ζεστή, νησιώτικη φιλοξενία της Κιμώλου. Μαζί της μπορείτε να ζήσετε την πρωτόγνωρη για πολλούς εμπειρία της συλλογής αγνών προϊόντων, κατευθείαν από τη φύση, για τη δημιουργία του παραδοσιακού κιμωλιάτικου πρωινού.

Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε την ντόπια ρακί, όσο θα περιμένετε να ετοιμαστεί, στον φούρνο με τα ξύλα, η λαδένια –τοπική λιχουδιά της Κιμώλου, που θα μπορούσε να θεωρηθεί η… αρχαιότερη εκδοχή πίτσας. Εάν πάλι, είστε λάτρεις του ψαριού ή/και του ψαρέματος, μαζέψτε την παρέα στο πέτρινο μπάρμπεκιου για να ψήσετε την ψαριά σας, πίνοντας το αγνό κρασί του κυρ-Παναγιώτη. Στο εστιατόριο, που πρόσφατα άνοιξε, θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε και τα υπόλοιπα τοπικά προϊόντα της Κιμώλου, που αποκλείεται να σας αφήσουν ασυγκίνητους.



Στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς μπορείτε να απολαύσετε τόσο στις μεγάλες βεράντες όσο και τους σκιερούς απομονωμένους χώρους των έξι στρεμμάτων του αγροκτήματος, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και το μικρό νησάκι της Πολυαίγου.

Η «Κιμωλία Γη» διαθέτει έξι ηλιόλουστα και άνετα διαμερίσματα, φτιαγμένα με μεράκι, που υπόσχονται να κάνουν τις διακοπές σας ξεκούραστες και αναζωογονητικές. Το κάθε διαμέρισμα έχει το δικό του, μοναδικό ύφος, με πίνακες που αντλούν τα θέματα τους από τα μαγευτικά τοπία της Κιμώλου και προσεγμένη διακόσμηση, που καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία.

Ένα μεγάλο «μυστικό» χαλάρωσης κρύβεται στο μικρό σπίτι στην περιοχή του Ζαχαριά, το οποίο είναι κυριολεκτικά χτισμένο πάνω στο νερό. Πρόκειται για δύο ανεξάρτητους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την αίσθηση απόλυτης γαλήνης που προσφέρει η θάλασσα και ο καταγάλανος ουρανός. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v