Ξενώνες έως 50€: Εκδρομές για όσους δεν έχουν λεφτά

Επτά υπέροχοι ξενώνες στον Πόρο, στην Κύθνο, στο Πήλιο και σε άλλους αγαπημένους προορισμούς, που δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 50€ το δίκλινο.
Ξενώνες έως 50€: Εκδρομές για όσους δεν έχουν λεφτά
της Ηρώς Κουνάδη

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι λάτρεις της θάλασσας αρχίζουμε να ονειρευόμαστε ουζάκια πλάι στο κύμα και τις πρώτες βουτιές του χρόνου. Από την άλλη, όσοι δεν απαρνούνται με τίποτα τα ειδυλλιακά τοπία των βουνών, μπαίνουν στον πειρασμό για πεζοπορίες σε φαράγγια και απογευματινές παραλίμνιες βόλτες χωρίς χειμωνιάτικα ρούχα να τους βαραίνουν. Η εποχή είναι ιδανική για… όλους, καθότι οι τιμές είναι σχεδόν παντού καλές –αφού για τους μεν ορεινούς προορισμούς η σαιζόν τελειώνει, για τους δε παραλιακούς δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Για να γιορτάσουμε αυτό το γεγονός, συγκεντρώνουμε επτά καταπληκτικούς ξενώνες, που τα έχουν όλα… σε τιμές κάτω των 50€ ανά δίκλινο. 

7 Brothers Hotel
Πόρος
Τιμή: 45€ το δίκλινο δωμάτιο 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Δωμάτια βγαλμένα από κουκλόσπιτα, βαμμένα σε παλ χρώματα, στην καρδιά της πόλης του Πόρου. Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο για να εξερευνήσετε τόσο την πρωτεύουσα του νησιού (απέχει ένα πεντάλεπτο με τα πόδια από το περίφημο Ρολόι του Πόρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο) όσο και τις παραλίες, που είναι ιδανικές για τις πρώτες σας βουτιές –καθότι τα νερά του Αργοσαρωνικού είναι πάντα μερικούς βαθμούς πιο ζεστά από εκείνα, π.χ., των Κυκλάδων. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και παροχές για καφέ ή τσάι. 

Kontseta
Μέριχας, Κύθνος
Τιμή: 45€ το δίκλινο με θέα στη θάλασσα 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, χτιστά κρεβάτια, ολόλευκοι τοίχοι με καμάρες και πλακόστρωτο δάπεδο χαρακτηρίζουν τα κουκλίστικα δωμάτια του απόλυτα κυκλαδίτικου Kontseta, που απέχει λίγα μόνο βήματα από την παραλία Μαρτινάκια της Κύθνου. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται μικρή κουζίνα και δωρεάν wi-fi, ενώ όλα τα δωμάτια ανοίγουν σε μπαλκονάκια που αγναντεύουν από ψηλά την θάλασσα. 

Apollo Resort Art Hotel
Κυπαρισσία
Τιμή: 49€ το δίκλινο με πρωινό 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Η τέχνη πρωταγωνιστεί σε όλα τα δωμάτια, και συναγωνίζεται με την θέα στη θάλασσα και το Κάστρο της Κυπαρισσίας για το ποια θα τραβήξει πρώτη το βλέμμα σας. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται δωρεάν wi-fi και ένα μπουκάλι κρασί κατά την άφιξή σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πισίνα, εστιατόριο και room service, ενώ η θέση του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τα ειδυλλιακά τοπία της Μεσσηνίας

Studio Maistros
Γαλαξίδι
Τιμή: 50€ το δίκλινο με πρωινό 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Προσφέρει όμορφα, φωτεινά, «νησιώτικα» studio στο λοφάκι της Αγίας Τριάδας, 3 χιλιόμετρα έξω από το Γαλαξίδι. Έξτρα πόντους κερδίζει στην εκτίμησή μας για το γεγονός ότι φιλοξενεί ευχαρίστως και τα κατοικίδιά μας, όπως και για το πρωινό που μας σερβίρει στο δωμάτιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δικό τους κουζινάκι, τραπεζαρία και δωρεάν wi-fi. 

Το Λιμανάκι
Χορευτό, Πήλιο
Τιμή: 35€ το δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Παραδοσιακή διακόσμηση στα δωμάτια και μπαλκονάκια που αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Πηλίου –αλλά και σε απόσταση αναπνοής από μερικά από τα ομορφότερα ορεινά χωριά: η Ζαγορά, για παράδειγμα, απέχει από εδώ μόλις 7 χιλιόμετρα. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται εξοπλισμένο κουζινάκι και δωρεάν wi-fi.

Nimbus Guesthouse
Σιδηροχώρι Καστοριάς
Τιμή: 35€ το δίκλινο με πρωινό, τζάκι και θέα στη λίμνη 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, τα δωμάτια αυτού του παραδοσιακού ξενώνα απολαμβάνουν πανοραμική θέα στα ακίνητα νερά της λίμνης της Καστοριάς. Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στη διακόσμηση των δωματίων, ενώ στα highlights μας συγκαταλέγεται και το λαχταριστό σπιτικό πρωινό με τοπικά προϊόντα. Το Σιδηροχώρι απέχει 7 χιλιόμετρα από την Καστοριά, και βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εξερευνήσετε την γύρω περιοχή (ξεκινήστε τις εξερευνήσεις σας από εδώ

Hotel Machalas
Κήποι, Ζαγοροχώρια
Τιμή: 41€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι 
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ 

Ένα πανέμορφο πέτρινο χωριό… στην καρδιά ενός άλλου χωριού, των Κήπων, ο Μαχαλάς προσφέρει ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα με πέτρα και ξύλο, απλωμένα στα ξεχωριστά σπιτάκια του. Τα παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια περιλαμβάνουν παροχές όπως υδρομασάζ, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν wi-fi, τζάκι και βεράντα με θέα στην ειδυλλιακή φύση γύρω του. Το πρωινό αποτελείται από λαχταριστές χειροποίητες μαρμελάδες, ζυμωτό ψωμί και άλλα παραδοσιακά προϊόντα, ενώ και το εστιατόριο του ξενώνα σερβίρει τοπική κουζίνα. Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν να διοργανώσουν για εσάς δραστηριότητες όπως πεζοπορία και rafting στα Ζαγοροχώρια και το φαράγγι του Βίκου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v