The Margi: Κερδίστε ρομαντική διαμονή για δύο

Δηλώστε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life και της Tresor, για να κερδίσετε ένα ονειρεμένο τριήμερο για δύο στη Βουλιαγμένη.
The Margi: Κερδίστε ρομαντική διαμονή για δύο
Το in2life.gr και το The Margi στη Βουλιαγμένη, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνική συλλογής, με 25 boutique ξενοδοχεία, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ζαγοροχώρια, Αράχωβα, Ορεινή Αρκαδία, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Τρίκαλα Κορινθίας), σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα μαγευτικό 3μερο σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο και να καλωσορίσετε την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο!

Από τις 30 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου, πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life.gr, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κέρδισε ένα μαγευτικό τριήμερο στο πολυτελές The Margi, στη Βουλιαγμένη. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί εδώ την Πέμπτη 15 Μαΐου. Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητας (εξαιρούνται εορτές, αργίες και τριήμερα).


Συγκαταλέγεται στα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Αθήνας. Το The Margi, στην ήρεμη και ταυτόχρονα πάντα ζωντανή περιοχή της Βουλιαγμένης, μοιάζει να έχει φτιάξει έναν δικό του μικρόκοσμο: χαλάρωσης και ουσιαστικής πολυτέλειας.

Βουτηγμένο στο πράσινο, μια ανάσα από τη θάλασσα, υποδέχεται εκείνους που ξέρουν καλά να παίζουν «το κυνήγι του θησαυρού» και να εντοπίζουν τα δικά τους πολύτιμα διαμάντια. Στο The Margi ξεχνάς μεμιάς πως βρίσκεσαι σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, παρασύρεσαι από τους «νησιωτικούς» ρυθμούς του, κι όμως παράλληλα είσαι πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Εκλεπτυσμένο ύφος, ζεστά μεσογειακά στοιχεία και γαλήνια ατμόσφαιρα χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια και οι σουίτες μάς ταξιδεύουν στην γειτονική Σαρδηνία, το Malabar δίπλα στην μαγευτική πισίνα χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ πλάι στο τζάκι του Lobby Lounge και στο ολοκαίνουριο εστιατόριο Baku σερβίρονται μοναδικές γεύσεις fusion κουζίνας. Το βράδυ, δειπνούμε υπό το φως των κεριών με ethnic μουσική υπόκρουση και μεταφερόμαστε σε έναν εξωτικό κόσμο μακριά από τη βουή της Αθήνας.


Ογδόντα εννέα πολυτελή δωμάτια και σουίτες μετατρέπουν ένα «ξενοδοχείο πόλης» σε υδάτινο παράδεισο πασπαλισμένο με άνεση, στυλ και φιλική ατμόσφαιρα. Design που ξεπερνά τα καθιερωμένα και υπηρεσίες πολλών αστέρων παρέχουν σε κάθε απαιτητικό επισκέπτη, αυτό ακριβώς που του αξίζει. Δείτε λεπτομέρειες για κάθε τύπο δωματίου εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v