Μονοπάτια Mountain Resort: Κερδίστε μοναδικό τριήμερο

Υποδεχτείτε την άνοιξη στο Μονοπάτια Mountain Resort & Restaurant και κερδίστε ένα μαγευτικό τριήμερο στα Ζαγοροχώρια.
Μονοπάτια Mountain Resort: Κερδίστε μοναδικό τριήμερο
Το in2life.gr και το Mονοπάτια Mountain Resort & Restaurant, μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής, με 25 boutique ξενοδοχεία στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ζαγοροχώρια, Αράχωβα, Ορεινή Αρκαδία, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Τρίκαλα Κορινθίας), σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα μαγευτικό τριήμερο σε ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο και να καλωσορίσεις την άνοιξη με τον καλύτερο τρόπο.

Από 24 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου, πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του in2life.gr
, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε ένα μαγευτικό τριήμερο στο πολυτελές Μονοπάτια Mountain Resort & Restaurant, στα Άνω Πεδινά στα Ζαγοροχώρια. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί εδώ την Δευτέρα 10 Μαρτίου. Το δώρο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, κατόπιν διαθεσιμότητας (εξαιρούνται εορτές, αργίες και τριήμερα).


Τo Μονοπάτια Mountain Resort, βρίσκεται στο όμορφο χωριό Άνω Πεδινά στο κεντρικό Ζαγόρι. Tο συγκρότημα αποτελείται από 12 κτίσματα, παλιά αρχοντικά, σπίτια του 19ου αιώνα και αποθήκες-αλώνια, που αναπαλαιώθηκαν με σκοπό να συνυπάρχουν αρμονικά με τον υπόλοιπο οικισμό, το φυσικό περιβάλλον και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.


Τα δωμάτια που βρίσκονται στα κεντρικά κτίρια, τα ανεξάρτητα σπιτάκια και οι τρεις σουίτες, είναι οι επιλογές διαμονής του επισκέπτη. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και στρώματα COCO-MAT. Η μίνιμαλ αισθητική των χώρων, τα απαλά χρώματα και η ζεστασιά του ξύλου στα ταβάνια των δωματίων, εγγυώνται αυθεντικές στιγμές χαλάρωσης και άνεσης. Η προνομιακή και πανοραμική θέα του Resort στο χωριό και στα γύρω βουνά αποτελεί χαρακτηριστικό όλων των δωματίων.

Το Μονοπάτια Restaurant στεγάζεται σε ένα παλιό πανέμορφο διώροφο αρχοντικό, με ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα, διακοσμημένο με πίνακες υψηλής αισθητικής. Αποτελεί το κατάλληλο περιβάλλον για να γευτείτε τα εκλεκτά πιάτα που προσφέρει το μενού μας. Οι φρέσκιες ντόπιες πρώτες ύλες μαγειρεμένες με υψηλή τεχνική και με παιχνιδιάρικη διάθεση, συνδυάζονται με την πλούσια λίστα κρασιών, για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου με τον έναστρο φωτισμό και την πλούσια κάβα του, ενδείκνυται για διασκέδαση και χαλάρωση.


Τα Άνω Πεδινά, λόγω της κεντρικής τους θέσης αποτελούν το κατάλληλο σημείο εξόρμησης για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής. Οι Κήποι, το Μονοδένδρι, τα Κάτω Πεδινά και η Αρίστη είναι κοντινοί προορισμοί, όπως και η χαράδρα του Βίκου και ο περίπατος στις όχθες του Βοϊδομάτη. Τα τοξωτά γεφύρια, τα πολυάριθμα μονοπάτια και η πλούσια φύση θα σας χαρίσουν εικόνες σπάνιας ομορφιάς και πλούσιες εμπειρίες. Οι πιο… δραστήριοι ταξιδιώτες, θα λατρέψουν την πεζοπορία μέχρι τις Δρακόλιμνες ή την κατάβαση με rafting στον Βοϊδομάτη.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v