Palazzo Rimondi: Αναγεννησιακή γοητεία στο Ρέθυμνο

Μεσαιωνικό μυστήριο, αναγεννησιακή γοητεία, κρητική φιλοξενία. Το Rimondi συνδυάζει όλα τα παραπάνω, με πολυτελή διαμονή στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. 
Palazzo Rimondi: Αναγεννησιακή γοητεία στο Ρέθυμνο
Τοξωτά θυρώματα, επιβλητικοί θόλοι, περίτεχνες ξύλινες οροφές, μεσαιωνική γοητεία και ατμόσφαιρα Αναγέννησης. Βρισκόμαστε στην παλιά μεσαιωνική πόλη του Ρεθύμνου, αλλά δεν αντικρίζουμε άλλο ένα από τα αξιοθέατα. Αυτό το ιστορικό συγκρότημα μπορεί να γίνει το… κρητικό μας σπίτι για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στο μεγαλύτερο ελληνικό νησί.

Το Palazzo Rimondi έχει διαμορφώσει αριστοτεχνικά τον ιστορικό αυτό χώρο σε φιλόξενο boutique hotel με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός τετράστερου ξενοδοχείου, χωρίς να χάσει ούτε ρανίδα από τα παραδοσιακά του χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα συγκρότημα είκοσι πολυτελών δωματίων, μοιρασμένων στα τρία κτίρια του συγκροτήματος στην καρδιά του Ρεθύμνου, και το οποίο καθρεφτίζει την αναγεννησιακή ατμόσφαιρα της πόλης.

Οι χώροι του Palazzo Rimondi

Το δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα, προσφέρουν θέα στην πλακόστρωτη αυλή και ανέσεις όπως καθιστικό, ψυγείο, κλιματιστικό, ασύρματο internet, δορυφορική τηλεόραση και iPad Dock για όσους θέλουν να μεταφέρουν την ψηφιακή… δισκοθήκη τους στο δωμάτιό τους. 

Κάθε δωμάτιο έχει την δική του «προσωπικότητα» και ιδιαίτερη διακόσμηση, αλλά όλα χαρακτηρίζονται από τους πετρόχτιστους τοίχους και τις παραδοσιακές ξύλινες οροφές. Σε καθένα από αυτά θα βρείτε αυθεντικά ξύλινα έπιπλα, γήινους χρωματικούς τόνους και κομψές λεπτομέρειες που προσθέτουν φινέτσα στην απλή διακόσμηση. 

Το πρωινό σερβίρεται στην λιθόστρωτη αυλή του ξενοδοχείου, η οποία διαθέτει μία μικρή πισίνα με κρυστάλλινα νερά. Στο bar του ισογείου σερβίρονται κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά, ενώ η μουσική κινείται σταθερά σε lounge ρυθμούς. Φυσικά, σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, επικρατεί η «μεσαιωνική» αύρα, η αίσθηση του ιστορικού μεγαλείου και του ρομαντικού μυστηρίου. 

Όσο για την πόλη του Ρεθύμνου, η ίδια αίσθηση την διαποτίζει σε κάθε βήμα: Η γραφική μεσαιωνική πόλη θα σας μαγέψει με κάθε βόλτα στα πλακόστρωτα καλντερίμια, στο φρούριο, τις μυστικές λουλουδιασμένες αυλές με τις μεγάλες αψίδες και τις γωνιές που αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για ρομαντικούς περιπάτους με το άλλο σας μισό, αλλά και για ξέγνοιαστες, ήρεμες διακοπές με την οικογένειά σας. Δείτε όλα τα αξιοθέατα και τα «μυστικά» του Ρεθύμνου σε παλαιότερο αφιέρωμα του In2life.

Όσο για τις τιμές των δωματίων του Rimondi, το standard δίκλινο δωμάτιο ξεκινά από τα 109€ ανά διανυκτέρευση για την υψηλή περίοδο, ενώ τον Σεπτέμβριο ξεκινά από τα 89€. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, για κρατήσεις ως 7 Ιουλίου, «τρέχει» ειδική προσφορά που προσφέρει έκπτωση έως και 50% - μάθετε περισσότερα εδώ

Palazzo Rimondi Boutique Hotel, Ξανθουδίδου 21, Ρέθυμνο Κρήτης, τηλ: 28310 51289

https://www.facebook.com/RimondiBoutique

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v