Micra Anglia: Κερδίστε διανυκτερεύσεις στην Άνδρο

Η Trésor Hotels και το in2life προσέφεραν διανυκτερεύσεις στο 5άστερο ξενοδοχείου της Άνδρου. Μάθετε περισσότερα για το πολυτελές Micra Anglia.  
Micra Anglia: Κερδίστε διανυκτερεύσεις στην Άνδρο
Η έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας η Trésor Hotels προσέφερε δύο διανυκτερεύσεις σε έναν τυχερό αναγνώστη, έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.  

H νικήτρια του διαγωνισμού, που κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Micra Anglia, είναι η Ευθαλεία Χριστοπούλου.

Στην καρδιά της Χώρας της Άνδρου, η αίγλη του παρελθόντος συνάντησε τη ζωντάνια του σήμερα. Έτσι γεννήθηκε ένα ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων με το όνομα Micra Anglia, για να θυμίζει την περίοδο που η Άνδρος ήταν η ισχυρότερη ναυτική δύναμη του κόσμου και θεωρούνταν μια «μικρή Αγγλία».

Η διακόσμηση του κτιρίου, το οποίο κάποτε υπήρξε κατοικία του ποιητή Ανδρέα Εμπειρίκου, έγινε από τη γνωστή για τις προσεγμένες δουλειές της interior designer, Ελένη Ψάλτη. Το liberty style κυριαρχεί, φιλτραρισμένο, όμως, μέσα από μια αφαιρετική ματιά και μια ανάλαφρη προσέγγιση, που χαλαρώνει τον επισκέπτη. Κυρίαρχες είναι οι παστέλ και γκρι αποχρώσεις, τα έπιπλα της εταιρείας Blanc D’ivoire, οι γαλλικοί πολυέλαιοι, οι λεπτομέρειες από χτυπητό μάρμαρο και τα ακριβά υφάσματα.

Η ίδια φιλοσοφία επεκτείνεται και στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Στον κήπο με τις λεβάντες, τα βότανα, τα φυτά και τη λιλιπούτεια στέρνα, το Agosto Ristorante Bar, που ταξίδεψε από την Ίο στην Άνδρο, προτείνει γεύσεις μεσογειακής κουζίνας με έμφαση στην ιταλική και σπάνιες ετικέτες κρασιού. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ

Πολυτελής διαμονή στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels and Resorts

Το Micra Anglia είναι μέλος της οικογένειας των Trésor Hotels and Resorts, η οποία αυτή τη στιγμή διαθέτει 22 μοναδικά boutique ξενοδοχεία, στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς (Τρίκαλα Θεσσαλίας, Τρίκαλα Κορινθίας, Βυτίνα, Γερολιμένας Μάνης, Άνδρος, Σαντορίνη, Σίφνος, Ίος, Νάξος, Αστυπάλαια, Κω, Κρήτη, Ύδρα, Ζαγοροχώρια).

Μέσω της Trésor Hotels and Resorts, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ζήσει αυθεντικές εμπειρίες απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του: ρομαντικές αποδράσεις με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη, περιπέτεια στη φύση στα Ζαγοροχώρια, μοναδικά spa χαλάρωσης, στην Ίο ή την Κω, σε συνδυασμό με μαγικές κρουαζιέρες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, μαθήματα μαγειρικής στην Ύδρα. Όλα αυτά σε πραγματικά διαμάντια διαμονής, που προσφέρουν αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Ενώ, αν το επιθυμεί, μπορεί να γίνει μέλος στο TClub για αποκτήσει πρόσβαση σε χαμηλότερες τιμές, ειδικές προσφορές και αποκλειστικές ταξιδιωτικές συμβουλές.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία θα βρείτε εδώ και για τις προσφερόμενες εμπειρίες εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v