Olympia Golden Beach Resort & Spa: Χαλάρωση και πολυτέλεια στην Κυλλήνη

Καταπράσινοι κήποι, όμορφα δωμάτια, πολυτελείς παροχές. Το 5άστερο Olympia Golden Beach Resort & Spa κατεβάζει τις τιμές και μας περιμένει για πασχαλινό τριήμερο.
Olympia Golden Beach Resort & Spa: Χαλάρωση και πολυτέλεια στην Κυλλήνη
Σε μια από τις αγαπημένες μας γωνιές της Πελοποννήσου, την… δυτική ακτή, που προσφέρεται τόσο για εξερευνήσεις σε μυστικά μονοπάτια και κρυμμένες ομορφιές, όσο και για χαλάρωση με θέα στο τιρκουάζ του Ιονίου, το 5άστερο Olympia Golden Beach Resort & Spa ανοίγει ξανά τις πόρτες του την 1η Μαΐου 2013, προσφέροντας δελεαστικά πακέτα διακοπών για το τριήμερο του Πάσχα.

Εν αρχή ην… τα δωμάτια

Από τα deluxe δωμάτια του κεντρικού κτιρίου, μέχρι τα ανεξάρτητα bungalows με πισίνα, τις σουίτες και τις βίλες με ιδιωτική πισίνα, κάθε τύπος δωματίου αποπνέει πολυτέλεια και άνεση. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των δωματίων, όπως άλλωστε και των υπόλοιπων χώρων του ξενοδοχείου, είναι η minimal διακόσμηση, η διακριτική πολυτέλεια και οι μεγάλοι, φωτεινοί χώροι. Στις παροχές περιλαμβάνονται, μεταξύ πολλών άλλων, mini-bar, καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν πρόσβαση στο Internet, ενώ ένα καλάθι με φρέσκα φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί σας περιμένουν στο δωμάτιό σας για το καλωσόρισμα. Όλα ανεξαιρέτως τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ τα μεγέθη τους ξεκινούν από 40 τετραγωνικά μέτρα για τα deluxe δωμάτια και φτάνουν τα 120 τ.μ. για τις βίλες.

Διασκέδαση και χαλάρωση για μικρούς και μεγάλους

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa θέλει να… κακομαθαίνει τους επισκέπτες του, γι’ αυτό και στο πακέτο διαμονής για το τριήμερο του Πάσχα παρέχει δύο δωρεάν υδροθεραπείες «Spa Jet» για δύο άτομα. Αν λοιπόν κατά την άφιξή σας αισθάνεστε κουρασμένοι από τη διαδρομή, τι καλύτερο για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε από μια επίσκεψη στο Dream Spa του ξενοδοχείου; Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να πετύχετε την ηρεμία και την ευεξία σώματος και πνεύματος που χρειάζεστε.

Για του γονείς που προβληματίζονται για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, το Kids Club του ξενοδοχείου θα παραμείνει ανοιχτό κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Πάσχα για να διασκεδάσει δωρεάν όλους τους λιλιπούτειους επισκέπτες από 3 χρονών και πάνω. Το Kids Club διαθέτει παιδική χαρά, παιδότοπο, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του επιφυλάσσει για τους μικρούς επισκέπτες του τριημέρου πολλές εκπλήξεις και διασκεδαστικά παιχνίδια που θα κρατήσουν αυτούς απασχολημένους για ώρες και τους γονείς τους ήσυχους.

Το πασχαλινό πακέτο του Olympia Golden Beach Resort & Spa

Οι απολαυστικές γεύσεις δεν μπορούν, βέβαια, να λείπουν από ένα ιδανικό πακέτο διακοπών. Το όμορφο εστιατόριο στο οποίο θα προσφερθούν όλα τα γεύματα έχει θέα την μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου και προσφέρει ελληνικές και ευρωπαϊκές γεύσεις. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της παραμονής τους οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, ενώ στο πασχαλινό πακέτο περιλαμβάνονται επίσης το δείπνο της ημέρας άφιξης, το δείπνο της Ανάστασης αλλά και το μεσημεριανό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα. Οι γαστρονομικές απολαύσεις κατά τη διάρκεια του Αναστάσιμου γεύματος και του Πασχαλινού δείπνου, θα συνοδεύονται και από ζωντανή μουσική.

Η Πασχαλινή Προσφορά 2013 για την διαμονή σας στο Olympia Golden Beach Resort & Spa περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις, από τις 03/05 έως τις 06/05, μαζί με όλες τις παροχές που αναφέρονται, ενώ για επιπλέον διανυκτέρευση πέραν των τριών ισχύουν επίσης ειδικές προσφορές με ημιδιατροφή. Οι τιμές του πασχαλινού πακέτου ξεκινούν από 600€ για τρεις διανυκτερεύσεις δύο ατόμων, μαζί με ημιδιατροφή και όλες τις παροχές που περιγράψαμε παραπάνω. Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πασχαλινό πακέτο διαμονής και για κρατήσεις επισκεφθείτε το επίσημο site του ξενοδοχείου, ή τηλεφωνήστε στο 26230 95999.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v