Alkyon Resort Hotel & Spa: Κερδίστε πολυτελή διαμονή για δύο

Είκοσι τρία στρέμματα καταπράσινων κήπων, παραπάνω από 130 προσεγμένα και πολυτελή δωμάτια, ένα αναβαθμισμένο Spa και πολλές ακόμα υπηρεσίες μας περιμένουν στον Κορινθιακό κόλπο, για ένα τριήμερο χαλάρωσης στο «πεντάστερο» Alkyon Resort Hotel & Spa.
Alkyon Resort Hotel & Spa: Κερδίστε πολυτελή διαμονή για δύο
Δηλώστε συμμετοχή, κάνοντας LIKE στην σελίδα μας στο Facebook - αν δεν έχετε κάνει ήδη και μπείτε στην κλήρωση για μια δωρεάν διαμονή για δύο άτομα το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

Σε απόσταση μόλις μίας ώρας από την Αθήνα, το Alkyon Resort Hotel & Spa στον Κορινθιακό Κόλπο αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για ολιγοήμερες αποδράσεις μακριά από το κέντρο της πόλης. Μάλιστα, η πρόσφατη «ενίσχυσή» του με το νεόκτιστο Spa Center, προσθέτει… πόντους χαλάρωσης και περιποίησης στην διαμονή μας.

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa, χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός με τις διακοσμητικές πινελιές του κόκκινου, δημιουργεί μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ώρες χαλάρωσης στα αναπαυτικά καθιστικά με τα τζάκια, το νέο internet corner και να γευτεί υπέροχο καφέ και φρέσκους χυμούς στο Sky Bar Café.

Στον ίδιο χώρο, το νέο Sky Βar Restaurant μας προσκαλεί να απολαύσουμε υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο επιλέγοντας από το a la carte μενού ή τη μεγάλη ποικιλία του μπουφέ. Τα βράδια το νέο Sky Bar γίνεται αγαπημένο σημείο συνάντησης όσων θέλουν να διασκεδάσουν με καλή μουσική και happenings.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, μία 130 τ.μ. και μία 613 τ.μ., και μια παιδική, ειδικά σχεδιασμένη για την ασφάλεια των πιτσιρικιών. Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει και ένα Jacuzzi 29 τ.μ.

Τα δωμάτια

Το πολυτελές συγκρότημα του Alkyon, διαθέτει 12 κτίρια με 139 συνολικά δωμάτια, παρέχοντας μας έτσι μεγάλη δυνατότητα επιλογής σε διαφορετικούς τύπους δωματίων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στις βασικές παροχές τους, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων κλιματισμός, κεντρική θέρμανση μπάνιου, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρας, καλλυντικά μπάνιου, παντόφλες, μπαλκόνι ή βεράντα, Wi-Fi και υπηρεσία πλυντηρίου.

Στα superior δωμάτια υπάρχει επιπλέον καθιστικό που απομονώνει το υπνοδωμάτιο, γραφείο, δύο LCD τηλεοράσεις , δύο μπάνια, πολυκουζινάκι και τζάκι.

Τα executive δωμάτια, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τρία άτομα, διαθέτουν επί πλέων των βασικών παροχών πουπουλένια παπλώματα, τηλέφωνο στο μπάνιο, LCD τηλεόραση και μπουρνούζια.

Τα πολυτελή δίκλινα δωμάτια διαθέτουν μεταξύ άλλων υπέρδιπλο κρεβάτι, τζάκι, Jacuzzi, ξεχωριστή τουαλέτα, καναπέ, επιπλωμένη βεράντα με ξύλινα έπιπλα, μπουρνούζια και DVD.

Οι μεζονέτες τέλος, μπορούν να φιλοξενήσουν παρέες τεσσάρων ατόμων και διαθέτουν ένα κυρίως δωμάτιο και μια σοφίτα, προσβάσιμη από εσωτερική ξύλινη σκάλα.

To Spa Center

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο πολυτελές συγκρότημα του ξενοδοχείου, είναι το κέντρο ευεξίας «Alkyon Spa Center». Σε μια έκταση 1300 τμ. το κέντρο Spa διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμένες σύμφωνα με υψηλά διεθνή ποιοτικά πρότυπα.

Από αρχιτεκτονικής άποψης ο νέος χώρος προκαλεί τις αισθήσεις. Ο γυάλινος θόλος που στεγάζει το αίθριο επιτρέπει στο φυσικό φως να διαχέεται βελούδινα στο εσωτερικό του Spa, δημιουργώντας αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας σε όλα τα επίπεδα. Στο χώρο ανάπαυσης (Relax area), οι επιλεγμένες υφές των υλικών δένουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ, τα ζεστά γήινα χρώματα και οι ιδιαίτεροι φωτισμοί δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Oι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, Jacuzzi έξι θέσεων, χαμάμ, δύο σάουνες, spa jet, γυμναστήριο, τμήμα αντιγήρανσης, διπλή καμπίνα για ζευγάρια, πέντε ατομικές καμπίνες θεραπειών, αρωματικό λουτρό υδρομασάζ, κομμωτήριο και Spa Boutique.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει μέσα από μια πλούσια γκάμα περιποιήσεων και να απολαύσουν Yδροθεραπείες, Θεραπείες Αισθητικής, Λιπογλυπτικής, Μασάζ, Ολιστικές Θεραπείες Ευεξίας και Υπηρεσίες Περιποίησης Άκρων. Επίσης, με την φροντίδα των έμπειρων αισθητικών συμβούλων προσφέρονται επιλεγμένα ημερήσια πακέτα και πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα υγείας και ευεξίας. Όλες οι περιποιήσεις και θεραπείες γίνονται με τα διεθνούς φήμης προϊόντα spa και αισθητικής της Phytomer.

Για ένα απλό δίκλινο αυτήν την περίοδο, υπολογίστε 94€ ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου πρωινού.

Ή μήπως όχι;

Το In2life σε συνεργασία με το Alkyon Resort Hotel & Spa προσφέρει σε έναν τυχερό/ή δωρεάν διαμονή για δύο άτομα για δύο διανυκτερεύσεις, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Το πακέτο περιλαμβάνει ποτό καλωσορίσματος, πλούσιο πρόγευμα και δείπνο σε πλούσιο μπουφέ (ημιδιατροφή), απεριόριστη κατανάλωση κρασιού κατά τη διάρκεια του δείπνου, δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, του γυμναστηρίου, του χαμάμ, της σάουνας και του Jacuzzi στο Spa Center και τέλος, βραδινή διασκέδαση με DJ την Κυριακή 24/03.

Δηλώστε συμμετοχή, κάνοντας LIKE στην σελίδα μας στο Facebook - αν δεν έχετε κάνει ήδη. Το όνομα του τυχερού θα δημοσιευτεί στην σελίδα των διαγωνισμών στις 20 Μαρτίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v