Diamond Apts & Suites: Κερδίστε διαμονή στην Χερσόνησο

Τα ανακαινισμένα διαμερίσματα Diamond Apts & Suites, στην Χερσόνησο, προσφέρουν αυθεντική κρητική φιλοξενία στον τυχερό αναγνώστη του In2life που θα βρεθεί εκεί για τέσσερις αξέχαστες ημέρες. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό.
Diamond Apts & Suites: Κερδίστε διαμονή στην Χερσόνησο
Ο διαγωνισμός έληξε. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

Τοποθετημένο σε μία ήσυχη γειτονιά, στο κέντρο της Χερσονήσου, 26 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου και σε απόσταση 100 μέτρων από την κοντινότερη παραλία, το Diamond Apts & Suites υπόσχεται να γίνει το νέο σας εξοχικό στην Κρήτη.

Το κατάλυμα περιλαμβάνει 15 ευρύχωρα και άνετα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Σε αυτά μπορείτε να ετοιμάσετε το πρωινό και τα γεύματά σας και να τα απολαύσετε στα μπαλκονάκια ή τα σαλονάκια τους.

Οι δε πρόθυμοι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου θα αναλάβουν να σας υποδεχτούν με χαρά, να σας παρέχουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για την περιοχή και τις εκδρομές ή δραστηριότητές σας εκεί και, φυσικά, να σας φέρουν σε επαφή με την γνήσια Κρητική φιλοξενία.

Στις λοιπές παροχές του Diamond Apts & Suites θα βρείτε ένα δωμάτιο αποσκευών, χρηματοκιβώτιο σε κάθε δωμάτιο, παραδοσιακό πρωινό που, εφόσον το επιθυμείτε, σερβίρεται και στο δωμάτιο, ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ μετά από συνεννόηση διατίθενται και υπηρεσίες μεταφοράς σας.

Το κόστος διαμονής στο Diamond Apts & Suites για δύο άτομα κυμαίνεται στα 35 ευρώ ανά βραδιά, χωρίς πρωινό.

Diamond Apts & Suites: Πετεινάκη 10, Χερσόνησος, Ηράκλειο Κρήτης. Τηλ. 2897 024948.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v