Το Σαλέ των Χρωμάτων: Κερδίστε διαμονή στην Ορεινή Κορινθία

Ένα κουκλίστικο σαλέ φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακά μας σε χρωματιστά δωμάτια, με θέα σε καταπράσινα δάση, μιαν ανάσα από την Αθήνα. Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου, μάλιστα, θα είναι δωρεάν για τον νικητή του διαγωνισμού του in2life.
Το Σαλέ των Χρωμάτων: Κερδίστε διαμονή στην Ορεινή Κορινθία
Ο αναγνώστης που κερδίζει μία διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Σαλέ των Χρωμάτων για το Σάββατο 28 Απριλίου είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Μια ανάσα από την Αθήνα, η Ορεινή Κορινθία δεν είναι τυχαία ο αγαπημένος προορισμός για τα weekends μας: είναι δίπλα, είναι πανέμορφη και πάντα διαθέτει μια κρυμμένη γωνιά να ανακαλύψεις, όσες φορές κι αν την έχεις επισκεφτεί –καταπράσινα δάση με εξαιρετικά σηματοδοτημένα πεζοπορικά μονοπάτια, μαγευτικές λίμνες και γραφικά χωριουδάκια όπου ο χρόνος κυλά αργά.

Σε ένα από τα δημοφιλέστερα εξ αυτών, τα Μεσαία Τρίκαλα, το κουκλίστικο σαλέ του Γιώργου, της Κωνσταντίνας και του μικρού Νάστου περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα Σαββατοκύριακα, ή -γιατί όχι;- και τις μεγαλύτερες σε διάρκεια αποδράσεις σας.

Κάθε δωμάτιο βαφτίζεται, αλλά και εμπνέεται την υπόλοιπη διακόσμησή του, από το χρώμα των τοίχων του: έτσι, το τσίλι και το μωβ είναι ρομαντικά δίκλινα, το κίτρινο είναι έθνικ, το πορτοκαλί είναι η τετράκλινη ήρεμη δύναμη, ιδανική για οικογένειες ή παρέες, και το μπλε αποπνέει τη γαλήνη του βυθού. Αγαπημένη λεπτομέρεια, οι κουνουπιέρες πάνω από όλα τα διπλά κρεβάτια, που δίνουν την extra νότα παραμυθιού στο ήδη ατμοσφαιρικό περιβάλλον, αλλά και τα vintage μπάνια, σε χρώματα που αντιστοιχούν σε αυτά των δωματίων.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται LCD τηλεόραση 20 ιντσών, DVD με επιλογή πολλών ταινιών, τηλέφωνο, σεσουάρ, πλήρης σειρά περιποίησης στο μπάνιο, χρηματοκιβώτιο, mini bar με φρούτα και γλυκά, κρασί, μπουρνούζια, παντόφλες, έντυπο υλικό για την περιοχή και ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια.

Το κεντρικό σαλόνι του πρώτου ορόφου είναι, επίσης, ένα από τα δυνατά σημεία του ξενώνα. Ζεστό και φιλόξενο, με το τζάκι να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέρεται για ατελείωτες απογευματινές συζητήσεις στους έθνικ καναπέδες, με ένα –ή περισσότερα– ποτήρια κόκκινο κρασί, από αυτό που φέρει την ετικέτα του Σαλέ. Εδώ είναι και ο χώρος που σερβίρεται το πρωινό, με ζεστό ζυμωτό ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκο βούτυρο και γιαούρτι και γλυκά του κουταλιού.

Στις παροχές του σαλέ περιλαμβάνονται επίσης παιδότοπος, εξοπλισμός πεζοπορίας, baby sitter κατόπιν συνεννόησης, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων. Οι ιδιοκτήτες διοργανώνουν εκδρομές και ξεναγήσεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ για τις αργίες και τις περιόδους των γιορτών διαμορφώνονται ειδικά πακέτα προσφορών και εκπλήξεων.

Οι τιμές κυμαίνονται στα 80€ για το δίκλινο δωμάτιο, ενώ μετά το Πάσχα πέφτουν έως και -50%. Για όλη την καλοκαιρινή περίοδο, από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2012, ισχύει προσφορά-έκπληξη: πληρώνοντας 300€ για το δίκλινο δωμάτιο ή 400€ για το δωμάτιο τεσσάρων ατόμων, έχετε το δικαίωμα να κλείσετε πολλαπλές διανυκτερεύσεις. Μοναδικοί όροι είναι να κάνετε τις κρατήσεις σας δύο εβδομάδες πριν, και η διαμονή σας να μην ξεπερνά κάθε φορά τις δύο διανυκτερεύσεις αν πρόκειται για Σαββατοκύριακο, ή τις τέσσερις διανυκτερεύσεις για τις καθημερινές. Στην τιμή της συγκεκριμένης προσφοράς δεν περιλαμβάνεται πρωινό. 

Η.Κ.

Το Σαλέ των Χρωμάτων, Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, τηλ.: 27430 91203
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v