Mouzaki Palace Hotel & Spa: Twitter διαγωνισμός για τριήμερο στο Μουζάκι

Τοποθετημένο σε προνομιακό σημείο, μέσα στην οργιώδη φύση της δυτικής Θεσσαλίας και δίπλα στα πολύβουα κέντρα της Καρδίτσας και των Τρικάλων, το Mouzaki Palace μας περιμένει για διακοπές χαλάρωσης, ευεξίας και διασκέδασης.
Mouzaki Palace Hotel & Spa: Twitter διαγωνισμός για τριήμερο στο Μουζάκι
Οι τυχεροί Twitter followers που κερδίζουν διαμονή για δύο νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, δωρεάν χρήσης γυμναστηρίου, σάουνας και θερμαινόμενης πισίνας, αλλά και πρόσβασης wifi στα δωμάτια είναι οι: zouzou22 (dora pappa) και bootoo4. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί μέσω Twitter. 
 
Ακόμα, σε όλους τους αναγνώστες του In2life το Mouzaki Palace προσφέρει το προνομιακό πακέτο: διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για δύο νύχτες, συμπεριλαμβανομένων: ημιδιατροφή, δύο μασάζ 30 λεπτών, χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας, γυμναστηρίου και πρόσβαση wifi στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους, στην ειδική τιμή των 235,00€ (από 346,00€)!

Το Mouzaki Palace Hotel & Spa αποτελεί το νέο στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας. Χτισμένο αμφιθεατρικά, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου, περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα, προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα μαγεμένο φυσικό τοπίο.

Σε κοντινή απόσταση τόσο από τις πόλεις της Καρδίτσας και των Τρικάλων, όσο και από την ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας, τη Λίμνη Πλαστήρα (20 λεπτά), το πανέμορφο Περτούλι (20 λεπτά) και τα μαγευτικά Μετέωρα (35 λεπτά), δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη αποδράσει με πλήθος εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Η διαμονή σας στο Mouzaki Palace θα χαρακτηριστεί από business αισθητική, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα δωμάτια και οι σουίτες δεν είναι αρκούντως ζεστά και φιλόξενα. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, mini bar, θυρίδα ασφαλείας, σεσουάρ, τηλέφωνο και παροχή δωρεάν internet στα δωμάτια και wi-fi στους κοινόχρηστους χώρους.

Άλλωστε, το ξενοδοχείο προσφέρεται και για επαγγελματικό τουρισμού, καθώς διαθέτει έναν εξαιρετικό συνεδριακό χώρο, αλλά και για την διοργάνωση εκδηλώσεων, χάρη στην πολυτελή του αίθουσα «Αργιθέα». Επιπλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί που επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να απολαύσουν το γεύμα τους στο εστιατόριο «Αμβροσία», με την εξαιρετική θέα στον θεσσαλικό κάμπο.

Ειδική μνεία αξίζει στο spa Αφροδίτη του Mouzaki Palace, το οποίο διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, ενώ προσφέρει και υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος για μία ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Επιπλέον, εκεί θα βρείτε υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, μακιγιάζ και κομμωτηρίου, καθώς και μηχανήματα solarium.

Κατά την διαμονή σας στο Mouzaki Palace έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στις ομορφιές της γύρω περιοχής, να περπατήσετε στα καταπράσινα μονοπάτια του χωριού Μαυρομμάτι όπου περπάτησε ο Γ. Καραϊσκάκης, να χαλαρώσετε στο πάρκο Παυσίλυπο, να δείτε το εντυπωσιακό φράγμα και τη λίμνη Σμοκόβου, να ακολουθήσετε τη θαυμάσια διαδρομή Πύλη-Ελάτη-Περτούλι στην Πίνδο με τα πυκνά δάση και φυσικά να βρεθείτε στην μαγευτική λίμνη Πλαστήρα. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου θα σας ενημερώσουν για τις δραστηριότητες που παρέχονται στην περιοχή, όπως παραπέντε, rafting, τοξοβολία και canoe-kayak.

Mouzaki Palace Hotel & Spa: Μουζάκι Καρδίτσας, τηλ. 2445043450-2
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v