Lichnos Beach Hotel: Mini παράδεισος δίπλα στην Πάργα

Τοπίο εξωτικό, θάλασσα Ιονίου και παροχές που μπορούν να καλύψουν απαιτητικά γούστα. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Lichnos Beach Hotel διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για αξέχαστες διακοπές στην Πάργα.
Lichnos Beach Hotel: Mini παράδεισος δίπλα στην Πάργα
Τοποθετημένο πάνω ακριβώς στην παραλία Λύχνος, 3 μόλις χιλιόμετρα πριν την Πάργα, το Lichnos Beach Hotel υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές σε ένα τοπίο εξωτικής ομορφιάς αλλά ταυτόχρονα τόσο ελληνικό.

Επιλέξτε το Lichnos Beach αν θέλετε να αποφύγετε την πολυκοσμία και την «φασαρία» των ξενοδοχείων που βρίσκονται μέσα στην Πάργα και προτιμάτε πιο ήσυχες -οικογενειακές ενδεχομένως- διακοπές σε ένα μέρος που προσφέρεται τόσο για μπάνιο στην καταγάλανη θάλασσα του Ιονίου όσο και για νυχτερινή ψυχαγωγία στο εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου ή στο lounge beach bar.

Η διαμονή σας στο Lichnos Beach θα χαρακτηριστεί από λιτή πολυτέλεια με θέα θάλασσα. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε standard δίκλινα και οικογενειακά δωμάτια, τα οποία βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο και απέχουν μερικά μέτρα από την παραλία, lux δίκλινα, τα οποία βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο, πολύ πιο κοντά στην παραλία και σουίτες για κάθε ανάγκη, για ζευγάρια ή για οικογένειες, οι οποίες βρίσκονται επίσης πολύ κοντά στην παραλία και περιλαμβάνουν καθιστικό και τραπεζαρία.

Στις παροχές αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα θάλασσα, LCD τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, απευθείας τηλεφωνικές γραμμές, κλιματισμό, mini bar, καμπίνα ντους, σεσουάρ και χρηματοκιβώτιο. Πρόσθετα στις σουίτες ο επισκέπτης απολαμβάνει άνετες βεράντες με ξαπλώστρες, προϊόντα περιποίησης και μπουρνούζια με παντόφλες.

Στις γενικότερες παροχές του ξενοδοχείου αξίζει να αναφερθεί η δωρεάν συχνή μεταφορά από και προς την Πάργα με ιδιωτικό βανάκι –κάτι που θα σας ενθουσιάσει όταν συνειδητοποιήσετε ότι η αναζήτηση θέσης για παρκάρισμα στην Πάργα μοιάζει με κυνήγι χαμένου θησαυρού.

Η μέρα σας στο Lichnos Beach μπορεί να περιλαμβάνει μία σειρά δραστηριοτήτων και απολαύσεων. Στην τεράστια αμμουδερή παραλία θα απολαύσετε το μπάνιο σας (η χρήση των ξαπλωστρών είναι δωρεάν για τους ενοίκους του ξενοδοχείου), ενώ οι πιο δραστήριοι έχουν να επιλέξουν από ουκ ολίγα beach sports μεταξύ των οποίων και scuba diving, ενώ από εκεί μπορεί κανείς να νοικιάσει και βαρκούλα για περιήγηση στις γύρω παραλίες.

Αργότερα μπορείτε να κατευθυνθείτε σε κάποιο από τα μπαρ του ξενοδοχείου (το μπαρ της παραλίας ή της πισίνας) για καφέ, ποτό ή κάποιο σνακ, ενώ για πλήρη χαλάρωση συστήνεται να αφεθείτε στα χέρια της έμπειρης μασέζ που σας περιμένει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επίσης στην παραλία.

Το βράδυ το εστιατόριο «Feeling» του ξενοδοχείου, με το πλούσιο μενού αποτελούμενο τόσο από φρέσκο ψάρι όσο και από ζουμερά κρεατικά, αποτελεί ένα από τα καλύτερα της περιοχής και αναμφίβολα από τα πιο ρομαντικά, ειδικά αν επιλέξετε τραπεζάκι πάνω στην αμμουδιά με την θάλασσα να απλώνεται μπροστά σας και το καταπράσινο βουνό που δημιουργεί τον κόλπο να θυμίζει κάτι από Ταϋλάνδη. Αργότερα μπορείτε να κατευθυνθείτε στο beach bar του ξενοδοχείου για ένα παγωμένο κοκτέιλ, συνοδεία συχνά ζωντανής ελληνικής ή ξένης μουσικής.

Εκτός ξενοδοχείου οι επιλογές για βόλτες και εκδρομές είναι αμέτρητες, με βασική την επίσκεψη στην πανέμορφη Πάργα (περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα Σχετικά Άρθρα) και από εκεί την μονοήμερα κρουαζιέρα στους Παξούς και τους Αντίπαξους. Επιπλέον, τα Σύβοτα με τις καταπληκτικές παραλίες απέχουν περίπου μισή ώρα από την Πάργα, ενώ οι λάτρεις της μυθολογίας επιβάλλεται να βρεθούν στο Νεκρομαντείο και τον ποταμό Αχέροντα, λίγα μόνο λεπτά από το ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο.

Το κόστος της διαμονής στο Lichnos Beach Hotel στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινά από 75 ευρώ τις καθημερινές για ένα standard δίκλινο, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο η τιμή είναι 95 ευρώ.

Lichnos Beach Hotel: Παραλία Λύχνος, Πάργα, τηλ. 26840 31257, 31422

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v