Ενοικίαση βίλλας: Διακοπές με παρέα

Διακοπές με παιδιά ή παρέα; Η ιδανική -και πιο value for money- λύση είναι η ενοικίαση βίλας σε κάποιο από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Διαθεσιμότητα για τον Αύγουστο ακόμα υπάρχει –αρκεί να κλείσετε άμεσα. Δείτε δέκα εξαιρετικές προτάσεις, τις παροχές και τις τιμές τους.
Ενοικίαση βίλλας: Διακοπές με παρέα
της Έλενας Μπούλια

Αν ανησυχείτε πως πλησιάζουμε στα μέσα Ιουλίου και δεν θα βρείτε πού να πάτε διακοπές με την οικογένεια… μην ανησυχείτε! Όχι μία αλλά δέκα πλήρως εξοπλισμένες βίλλες, περισσότερο ή καθόλου πολυτελείς, στα νησιά αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα διαθέτουν ακόμα ανοιχτές ημερομηνίες για τον Αύγουστο, για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Γιατί βίλλα; Αν έχετε οικογένεια με μικρά παιδιά ξέρετε ήδη γιατί: Η ευκολία της πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας, για την προετοιμασία όλων των γευμάτων, αλλά και οι ιδιωτικές εγκαταστάσεις που αφήνουν τους γύρω ενοίκους ανενόχλητους είναι οι βασικοί λόγοι. Για παρέες ενηλίκων οι βίλες προσφέρονται για τους ίδιους ακριβώς λόγους αλλά και για εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις κοστίζουν φθηνότερα αναλογικά με ένα δίκλινο σε ένα ξενοδοχείο λιγότερων παροχών.

Τηλεφωνήσαμε, λοιπόν, σε κάποιες από τις ομορφότερες ενοικιαζόμενες βίλες στην Ελλάδα, μάθαμε για τις παροχές, τις τιμές και την διαθεσιμότητά τους και… σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ιόνιο
Κεφαλονιά – 
Monambeles Villas
Πανέμορφες βίλλες με υπέροχη θέα στην θάλασσα και μία μεγάλη πισίνα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά, στα Σβορωνάτα της Κεφαλονιάς. Η κάθε βίλα έχει διάσταση 80τ.μ., δύο κρεβατοκάμαρες και δύο μπάνια. Υπάρχει διαθεσιμότητα από τις 20 Αυγούστου και μετά, για την Villa Cleo η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα (2 ζευγάρια και 2 μικρά παιδιά). Το κόστος της είναι 120 ευρώ ανά βραδιά.

Ζάκυνθος – Liuba Houses
Από τις 16 Αυγούστου και μετά υπάρχει διαθεσιμότητα στην πολύ περιποιημένη Βίλλα Χριστίνα (διαθέτει σίτες, κλιματισμό, δύο κρεβατοκάμαρες και άνετο καθιστικό στο οποίο μπορεί να τοποθετηθούν ράντζα, ενώ η θέα είναι υπέροχη). Μπορεί να φιλοξενήσει δύο ζευγάρια και δύο μικρά παιδιά και το κόστος της για τον Αύγουστο είναι 150 ευρώ ανά βραδιά. Τα όμορφα Liuba Houses βρίσκονται στην περιοχή Βασιλικός, 500 μέτρα από την παραλία του Γέρακα.

Λευκάδα – Aqua Terra και Villa Elia
Στα διαμερίσματα Aqua Terra, βορειοδυτικά του νησιού στον οικισμό Τσουκαλάδες, υπάρχει διαθεσιμότητα από την αρχή έως τις 16 Αυγούστου για το διαμέρισμα Αμφιτρίτη (φωτο), το οποίο διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, ενώ στο σαλόνι υπάρχει καναπές που γίνεται κρεβάτι. Διαθέτει επίσης δύο μπάνια και είναι φυσικά πλήρως εξοπλισμένο –η τιμή ανά βραδιά είναι 340 ευρώ. Επίσης, από 30 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου υπάρχει διαθεσιμότητα στην βίλλα Ωκεανίδα, η οποία διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες και το κόστος είναι λίγο υψηλότερο.

Διαθεσιμότητα όλον τον Αύγουστο θα βρείτε και στο Villa Elia, 2χλμ από το κέντρο του νησιού και λίγα μόνο μέτρα από την παραλία του Αϊ Γιάννη. Το συγκρότημα απλώνεται σε μία έκταση 12 στρεμμάτων, όπου θα βρείτε πισίνα, υδρομασάζ, σνακ μπαρ και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα. Η τιμή μιας δίχωρης σουίτας που μπορεί να φιλοξενήσει από δύο έως τέσσερα άτομα κυμαίνεται από 260 έως 290 ευρώ ανά βραδιά.

Ιθάκη – Homer’s View Villas
Στο παραδοσιακό χωριό Κολιέρι, λίγο πάνω από την παραλία Αφάλες, βρίσκονται οι κατοικίες Homer’s View, οι οποίες πέρα από πλήρη εξοπλισμό, διαθέτουν και πισίνα. Εκεί θα βρείτε διαθεσιμότητα από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου, για μία κατοικία με δύο κρεβατοκάμαρες, ξεχωριστό μπάνιο για την κάθε μία, και καναπέδες που γίνονται κρεβάτια στο καθιστικό για να κοιμηθούν δύο ακόμα άτομα. Για τις ημερομηνίες αυτές το κόστος της κατοικίας είναι 220 ευρώ ανά βραδιά.

Σποράδες
Αλόννησος – 
Muses Villas
Στις πολύ όμορφες βίλλες Μούσες, στην παραλία Βαμβακιές της Αλοννήσου, υπάρχει διαθεσιμότητα από τις 15 Αυγούστου και μετά. Εκεί μπορείτε να βρείτε σπιτάκι με 3 κρεβατοκάμαρες (με μονά και διπλά κρεβάτια) και δύο μπάνια. Το κόστος τους ανά βραδιά για την εν λόγω περίοδο είναι 220 ευρώ.



Σκιάθος – 
Skiathos Garden Cottages
Στην πιο δημοφιλή εκ των Σποράδων, την όμορφη Σκιάθο, μπορείτε να εξασφαλίσετε πλήρως εξοπλισμένο bungalow στα Garden Cottages. Η αυτονομία σας παραμένει: Απλώς γειτονεύετε με άλλα τέσσερα bungalows, μοιραζόμενοι μαζί τους την πανοραμική θέα προς την πόλη της Σκιάθου. Για τον Αύγουστο υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα, από 13 έως 21 του μήνα, για σουίτα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και ένα μικρό παιδί. Το κόστος της είναι 160 ευρώ ανά βραδιά.

Κυκλάδες οικονομικές…
Άνδρος – 
Βίλες Αναστασία
Πανέμορφες, πέτρινες βίλες στην Άνδρο, στο Γαύριο, με διαθεσιμότητα για τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου. Διαθέτουν κατοικίες με δύο κρεβατοκάμαρες η κάθε μία και καναπέ που γίνεται διπλό κρεβάτι στο καθιστικό. Το κόστος της συγκεκριμένης κατοικίας είναι 120 ευρώ ανά βραδιά.

…και ακριβές
Μύκονος – 
Leonis Village
Πέντε μεζονέτες και δύο studios σε ένα πανέμορφο συγκρότημα με μεγάλη πισίνα, υδρομασάζ, BBQ και τραπέζι ping-pong. Για τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου το κόστος ανέρχεται στα 2.200 ευρώ ανά εβδομάδα για μία μεζονέτα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα, καθώς διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες και καναπέ – κρεβάτι στο καθιστικό. Το συγκρότημα βρίσκεται στην περιοχή του Ορνού και διαθέτει υπέροχη αμφιθεατρική θέα στην θάλασσα.

Σαντορίνη – Aqua Vista Hotels
Κάτω από την ομπρέλα των Aqua Vista Hotels θα βρείτε πληθώρα πολυτελών ξενοδοχείων καθώς και μοναδικών ενοικιαζόμενων κατοικιών, με ιδιωτικές πισίνες και θέα στην Καλντέρα, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα. Επικοινωνήστε με το κεντρικό τηλέφωνο του ομίλου (22860 28866) και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη εναλλακτική για εσάς. Ενδεικτικά, στις Thermes Luxury Villas βρήκαμε βίλλα χωρητικότητας 6 ατόμων (4 ενήλικες και 2 παιδιά) με 600 ευρώ ανά βραδιά για τις ημερομηνίες 13 με 21 Αυγούστου.

Πελοπόννησος
Στούπα, Μάνη - 
Zerveas Villas
Για μία μόνο εβδομάδα, από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου είναι διαθέσιμη η υπέροχη Villa Sofia, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 άτομα. Διαθέτει πισίνα, μοναδική, πανοραμική θέα στην θάλασσα και έχει διάσταση 140τ.μ. Η κατοικία διαθέτει επίσης πλυντήριο ρούχων. Το κόστος της είναι 250 ευρώ ανά βραδιά.

*Οι παραπάνω τιμές και οι διαθέσιμες ημερομηνίες ίσχυαν την ημέρα που έγινε το ρεπορτάζ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v