Saint Andrea Resort: Πολυτέλεια όπως… Πάρος

Στο γραφικότερο λιμανάκι των Κυκλάδων, τη Νάουσα, ένα πολυτελές resort περιμένει να σας… κακομάθει, σε δωμάτια και χώρους που συνδυάζουν την κυκλαδίτικη παράδοση με την γαλλική φινέτσα.
Saint Andrea Resort: Πολυτέλεια όπως… Πάρος
Δύο βήματα από τη θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από μία εκ των ωραιότερων παραλιών της Πάρου, το Saint Andrea Resort αγναντεύει από ψηλά το γραφικό λιμανάκι της Νάουσας και περιμένει να φιλοξενήσει τα πρώτα καλοκαιρινά weekends μας, υπό τους ήχους των κυκλαδίτικων κυμάτων.

Ισορροπώντας επιδέξια ανάμεσα στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη γαλλική φινέτσα, το ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του από τo βυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, συνδυάζει μοναδικά την παράδοση των Κυκλάδων με τις μοντέρνες ανέσεις και την διακριτική πολυτέλεια.

Παλ χρώματα, ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, αέρινα υφάσματα και ρετρό διακοσμητικά στοιχεία κυριαρχούν στα δωμάτια. Ολόλευκες ασβεστωμένες καμάρες, πλακόστρωτες αυλές και χτιστά παρτέρια λουλουδιών συνυπάρχουν με την μεγάλη πισίνα στον εξωτερικό χώρο.

Πενήντα έξι συνολικά δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένα με γαλλικά έπιπλα Blanc D'Ivoire, είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση της στιγμής. Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, mini bar, τηλεόραση LCD 32 ιντσών, DVD, και ασύρματη πρόσβαση στο Internet.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει μοναδικές δημιουργίες υψηλής κουζίνας, βασισμένες στην ελληνική και την μεσογειακή παράδοση στο μπαλκόνι του που μοιάζει να αιωρείται μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ενώ στο pool bar θα χαλαρώσετε με ένα κοκτέιλ πλάι στην πισίνα.

Όταν καταφέρετε να απαρνηθείτε για λίγο την μοναδική ατμόσφαιρα του Saint Andrea Resort, θα βολτάρετε σε ένα από τα γραφικότερα χωριά των Κυκλάδων, την Νάουσα, θα βουτήξετε στις Κολυμπήθρες ή θα… εκδράμετε, για να ανακαλύψετε τις υπόλοιπες, μοναδικές παραλίες του νησιού και την διακριτική γοητεία της άγνωστης στους πολλούς ενδοχώρας.

Το Saint Andrea Resort λειτουργεί από αρχές Απριλίου έως τέλη Οκτωβρίου. Οι τιμές για το δίκλινο δωμάτιο αυτήν την εποχή ξεκινούν από 90 ευρώ με πρωινό.

Η.Κ.

Saint Andrea Resort, Κολυμπήθρες, Νάουσα, Πάρος, τηλ.: 22840 28890-4
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v