Filoxenia Hotel & Spa: Κερδίστε διαμονή στα Καλάβρυτα

Παράδοση και πολυτέλεια, φυσικά υλικά και ατμοσφαιρικό spa συνδυάζονται αρμονικά στο Filoxenia Hotel στην καρδιά των Καλαβρύτων. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του in2life και κερδίστε ένα weekend απόλυτης χαλάρωσης για δύο.
Filoxenia Hotel & Spa: Κερδίστε διαμονή στα Καλάβρυτα
Η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του in2life που κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις δύο ατόμων (Παρασκευή και Σάββατο) και από ένα relax massage στο spa του Filoxenia Hotel & Spa για τον καθένα, είναι η Ιωάννα Τσιούτσιου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. 

Στην καρδιά των Καλαβρύτων, μιαν ανάσα από την πλακόστρωτη πλατεία, το Filoxenia Hotel & Spa περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends σας σε χώρους και δωμάτια που συνδυάζουν αρμονικά τη φινέτσα με την παράδοση και την αυθεντική φιλοξενία με τις πολυτελείς παροχές.

Ζεστά υλικά όπως η πέτρα και το ξύλο ντύνουν τόσο τους κοινόχρηστους χώρους όσο και τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Χαριτωμένες λεπτομέρειες, όπως τα χτιστά καναπεδάκια στον χώρο υποδοχής, τα ρουστίκ φωτιστικά, τα αφράτα χαλιά και το μεγάλο, πέτρινο τζάκι προσθέτουν χαρακτήρα στο ήδη ζεστό περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια είναι πρόσφατα ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα με επίπεδες τηλεοράσεις 20 ιντσών, mini bar, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, ασύρματη σύνδεση στο Internet, μπανιέρες και ντους με υδρομασάζ, amenities μπανιου, μπουρνούζια και παντόφλες. Όλα απολαμβάνουν πανοραμική θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Χελμού και την πλατεία των Καλαβρύτων.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επίσης σαλόνι με τζάκι, bar και μικρός συνεδριακός χώρος. Το ατμοσφαιρικό spa του ξενοδοχείου προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα περιποίησης και αναζωογόνησης από εξειδικευμένο προσωπικό, στους απόλυτα ζεν χώρους του. Ειδικά προγράμματα after ski, ladies και lovers weekends, αλλά και ξεχωριστές θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος υπόσχονται πως θα φύγετε από τα Καλάβρυτα πραγματικά ανανεωμένοι. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα πακέτα που προσφέρει το spa.

Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο μάλλον δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πλήρης αξιοθέατων, φυσιολατρικών διαδρομών και εντυπωσιακών τοπίων, προσφέρει τόσες ευκαιρίες για εκδρομές και δραστηριότητες, όσες δεν μπορείτε να στριμώξετε σε ένα Σαββατοκύριακο –ούτε σε ένα, ούτε σε δύο.

Από σκι στο άριστα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, πεζοπορίες στο φαράγγι του Βουρραϊκού και το αισθητικό δάσος Καλαβρύτων, rafting στον Λάδωνα μέχρι βόλτες με τον Οδοντωτό, εξερεύνηση του Σπηλαίου των Λιμνών και sightseeing στην Αγία Λαύρα και το Μέγα Σπήλαιο, όλα όσα μπορούν να γεμίσουν ένα υπέροχο weekend είναι εδώ και σας περιμένουν.

Το Filoxenia Hotel & Spa λειτουργεί όλο τον χρόνο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο κυμαίνονται στα 100 ευρώ για το δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό μπουφέ, τα Σαββατοκύριακα. Ειδικές εκπτώσεις ισχύουν για τις καθημερινές. 

Η.Κ.

Filoxenia Hotel & Spa, Καλάβρυτα, τηλ.: 26920 22493, 22290, 22422
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v