Crowne Plaza: Ρομαντικό ραντεβού στο «στολίδι» της Αθήνας

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να αποδράσετε στο κέντρο της Αθήνας; Το ξενοδοχείο-«κόσμημα» της οικογένειας Crowne Plaza τιμά τον έρωτα και ετοιμάζει προσφορές… για δύο, σχεδιάζοντας για εσάς την πιο ρομαντική και πολυτελή εβδομάδα της χρονιάς, στην καρδιά της πόλης.
Crowne Plaza: Ρομαντικό ραντεβού στο «στολίδι» της Αθήνας
Οι νικητές που κερδίζουν από μία διανυκτέρευση δύο ατόμων με ρομαντικό δείπνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι οι: Ρώμη Χαλαμπαλάκη, Έφη Ρουτζάκη. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Μακριά από τις σκοτούρες της πόλης… μέσα στην πόλη. Το μοντέρνο design, τα πολυτελή του δωμάτια και η ευνοϊκή τοποθεσία του για εξορμήσεις στην καρδιά της πόλης, αν και θα ήταν αρκετά για να μας δελεάσουν, δεν είναι οι μόνοι λόγοι για τους οποίους το Crowne Plaza City Centre αποτελεί την πιο σίγουρη επιλογή για την διαμονή στην Αθήνα. To πολυτελές ξενοδοχείο που κοσμεί την λεωφόρο Μιχαλακοπούλου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τις ερωτευμένες καρδιές της πόλης, με πακέτα προσφορών, ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το κομβικό σημείο στο οποίο είναι χτισμένο το υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό Crowne Plaza είναι από τα βασικά προτερήματά του, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο του Κολωνακίου, στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής, στο σταθμό του Μετρό, εκτός του πολύβουου δακτυλίου αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τα περισσότερα ιστορικά μνημεία της Αθήνας.

Σε οποιοδήποτε από τα 193 πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου δεν θα σας λείψει τίποτα. Πάρτε ανάσα, και διαβάστε λίγα από αυτά που διαθέτουν: άριστη, ειδικά μελετημένη ηχομόνωση, ανιχνευτές καπνού και sprinklers, σύστημα συνεχούς ελέγχου πρόσβασης δωματίου, δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, LCD τηλεόραση 26 ιντσών, θυρίδα ασφαλείας κατάλληλη και για laptop, εργονομικά σχεδιασμένες ντουλάπες με downlighting φωτισμό, video on demand, “Media Hub”, για σύνδεση κάθε ψηφιακής συσκευής με την τηλεόραση, δυνατότητα επιλογής ατομικού μαξιλαριού “Pillow Menu”, αλλά και την υπηρεσία παροχής μικροπραγμάτων που ξεχάστηκαν “forget something?”.

To Crowne Plaza Athens City Centre δεν θα ικανοποιήσει μόνο τους απαιτητικούς ιδιώτες, αλλά και τους επαγγελματίες, καθώς, διαθέτει 14 υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες τεχνολογικά συνεδριακές αίθουσες. Ο φυσικός φωτισμός, η διακριτική πολυτέλεια του χώρου, οι εργονομικά σχεδιασμένες καρέκλες, το σύστημα matrix, οι οθόνες που κατεβαίνουν από την οροφή και φυσικά η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός του προσωπικού είναι τα στοιχεία αυτά που καθιστούν τις 14 αίθουσες του Αθηναϊκού Crowne Plaza, ιδανικές τόσο για επαγγελματικά σεμινάρια, συνέδρια, διαλέξεις ή ημερίδες, όσο και για κάθε είδους κοινωνικό event και εκδήλωση.

Ένας μοναδικός συνδυασμός λειτουργικότητας, άνεσης και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας προσφέρουν στους επισκέπτες που θα επιλέξουν το ξενοδοχείο ένα ξεχωριστό περιβάλλον, όπου η αισθητική και η φιλοξενία ομορφαίνουν την κάθε στιγμή. Πόσω μάλλον, όταν αυτή η στιγμή είναι κάπου κοντά στις 14 του Φλεβάρη, οπότε και τα ζευγάρια έχουν την τιμητική τους, και αν μη τι άλλο, τους αξίζει μία ρομαντική βραδιά.

Για όσους, λοιπόν, επιθυμούν να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία το… πενταήμερο του Αγίου Βαλεντίνου –εδώ οι ερωτευμένοι γιορτάζουν από τις 11 ως τις 15 Φεβρουαρίου- δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα από τα πακέτα προσφοράς του Crowne Plaza. Συγκεκριμένα, για αυτές τις ημερομηνίες, τα δίκλινα superior δωμάτια θα σας φιλοξενήσουν στην τιμή των 115 ευρώ ανά διανυκτέρευση, τα δίκλινα club δωμάτια στα 145 ευρώ, ενώ η δίκλινη σουίτα θα στοιχίζει 255 ευρώ.

Μάλιστα, στις παραπάνω τιμές, -που υπόκεινται στην διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου- περιλαμβάνεται η απόλαυση του πρωινού στο κρεβάτι, του καλωσορίσματος με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια, καθώς και δωρεάν late check out στις 18.00.

Ειδικά για την ημέρα –και την νύχτα- της 14ης Φεβρουαρίου, υπάρχει ξεχωριστή προσφορά, που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση –και όλες τις παραπάνω απολαύσεις- αλλά και ένα ρομαντικό δείπνο για δύο άτομα, με συνολική τιμή στα 195 ευρώ. Αν επιλέξετε μόνο το –απολύτως αφροδισιακό- γεύμα του ξενοδοχείου, θα σας στοιχίσει 55 ευρώ κατ' άτομο.

Δείτε στα σχετικά έγγραφα πάνω δεξιά αναλυτικές πληροφορίες για τις «δίκλινες» προσφορές του Crowne Plaza Athens City Centre, καθώς και ολόκληρο το μοναδικό μενού της 14ης Φεβρουαρίου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καβούρι με grapefruit, πάπια με φουά γκρα και καρδιά σοκολάτας και πραλίνας με σάλτσα από φρούτα του δάσους.

Crowne Plaza Athens City Centre, Μιχαλακοπούλου 50, τηλ: 210 7278000


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v